Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Στη Βόρεια Κορέα ο Τζίμι Κάρτερ

Στην πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας Πιονγιάνγκ έφτασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ προκειμένου να συμβάλει στην απελευθέρωση ενός Αμερικανού πολίτη που εκτίει ποινή οκταετούς φυλάκισης.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ, ο Τζίμι Κάρτερ βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα σε ιδιωτική ανθρωπιστική αποστολή, προκειμένου να εξασφαλίσει την απελευθέρωση του Αιχαλον Μάχλι Γκόμες.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έγινε δεκτός από τον υφυπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας αρμόδιο για τα πυρηνικά ζητήματα, Κιμ Κίε-Γκουάν.

Ο Αιχαλον Μάχλι Γκόμες καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια καταναγκαστικά έργα και σε πρόστιμο 700.000 δολαρίων για παράνομη διέλευση των συνόρων της Βόρειας Κορέας από την Κίνα.

Πηγή: Eλευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου