Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Στη Βόρεια Κορέα ο Τζίμι Κάρτερ

Στην πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας Πιονγιάνγκ έφτασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ προκειμένου να συμβάλει στην απελευθέρωση ενός Αμερικανού πολίτη που εκτίει ποινή οκταετούς φυλάκισης.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ, ο Τζίμι Κάρτερ βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα σε ιδιωτική ανθρωπιστική αποστολή, προκειμένου να εξασφαλίσει την απελευθέρωση του Αιχαλον Μάχλι Γκόμες.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έγινε δεκτός από τον υφυπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας αρμόδιο για τα πυρηνικά ζητήματα, Κιμ Κίε-Γκουάν.

Ο Αιχαλον Μάχλι Γκόμες καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια καταναγκαστικά έργα και σε πρόστιμο 700.000 δολαρίων για παράνομη διέλευση των συνόρων της Βόρειας Κορέας από την Κίνα.

Πηγή: Eλευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου