Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Τα αστέρια του ΝΒΑ έφτασαν στην Αθήνα για φιλικό με την Ελλάδα

Για το φιλικό με Ελλάδα
Τρίτη, 24 Αυγούστου, 2010
Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο τουρνουά της Μαδρίτης, οι Αμερικανοί έφθασαν χθες το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος» και φυγαδεύτηκαν με κατεύθυνση το ξενοδοχείο που διαμένουν και από εκεί για την Ακρόπολη. Η εντολή για απαγόρευση πραγματοποίησης συνεντεύξεων και φωτογραφήσεων των αστέρων του ΝΒΑ ήταν ρητή. Στο αεροδρόμιο τα μέλη της Εθνικής των ΗΠΑ φυγαδεύτηκαν, αφού επιβιβάστηκαν σε πούλμαν αμέσως μετά την αποβίβαση τους στην Ελλάδα και κατευθύνθηκαν για το ξενοδοχείο. Εκεί έγιναν αντιληπτοί από τους παρευρισκόμενους, αλλά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας δεν επέτρεψαν σε όσους ήθελαν να τους πλησιάσουν, το παραμικρό. Στο πρόγραμμα τους συμπεριλαμβανόταν και μια επίσκεψη στην Ακρόπολη για να θαυμάσουν και τα αξιοθέατα της Αθήνας. Οι ΝΒΑers θα βρίσκονται το μεσημέρι της Τρίτης (24/8) στο περίπτερο της NOVA στο ΟΑΚΑ για αυτόγραφα και φωτογραφίες και λίγο αργότερα θα κάνουν ανοικτή για το κοινό προπόνηση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ, Βαγγέλη Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου