Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Τα αστέρια του ΝΒΑ έφτασαν στην Αθήνα για φιλικό με την Ελλάδα

Για το φιλικό με Ελλάδα
Τρίτη, 24 Αυγούστου, 2010
Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο τουρνουά της Μαδρίτης, οι Αμερικανοί έφθασαν χθες το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος» και φυγαδεύτηκαν με κατεύθυνση το ξενοδοχείο που διαμένουν και από εκεί για την Ακρόπολη. Η εντολή για απαγόρευση πραγματοποίησης συνεντεύξεων και φωτογραφήσεων των αστέρων του ΝΒΑ ήταν ρητή. Στο αεροδρόμιο τα μέλη της Εθνικής των ΗΠΑ φυγαδεύτηκαν, αφού επιβιβάστηκαν σε πούλμαν αμέσως μετά την αποβίβαση τους στην Ελλάδα και κατευθύνθηκαν για το ξενοδοχείο. Εκεί έγιναν αντιληπτοί από τους παρευρισκόμενους, αλλά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας δεν επέτρεψαν σε όσους ήθελαν να τους πλησιάσουν, το παραμικρό. Στο πρόγραμμα τους συμπεριλαμβανόταν και μια επίσκεψη στην Ακρόπολη για να θαυμάσουν και τα αξιοθέατα της Αθήνας. Οι ΝΒΑers θα βρίσκονται το μεσημέρι της Τρίτης (24/8) στο περίπτερο της NOVA στο ΟΑΚΑ για αυτόγραφα και φωτογραφίες και λίγο αργότερα θα κάνουν ανοικτή για το κοινό προπόνηση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ, Βαγγέλη Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου