Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Ο μισός κατάλογος με φοροδιαφεύγοντες παραδόθηκε στις ΗΠΑ

Kατάλογο με τους φοροφυγάδες

Οι ελβετικές αρχές παρέδωσαν την Πέμπτη, καθώς έληγε η προθεσμία, στις αμερικανικές τον μισό κατάλογο από συνολικά 4.450 Αμερικανούς φοροφυγάδες (διατηρούν εν κρυπτώ σεβαστούς τραπεζικούς λογαριασμούς στην αλλοδαπή), που όλοι τους έχουν καταθέσεις στην ελβετική UBS, επιφυλασσόμενες στη διάρκεια του φθινοπώρου να δώσουν και συμπληρωματικά στοιχεία, σύμφωνα με μία επίσημη ελβετική ανακοίνωση.
Σχετική συμφωνία, περί ανταλλαγής τέτοιας φύσεως στοιχείων, έχει υπογραφεί μεταξύ της Βέρνης και της Ουάσινγκτον την 19η Αυγούστου του 2009.
Έχει διαπιστωθεί ότι στην τράπεζα UBS πάρα πολλοί Αμερικανοί έχουν σημαντικές καταθέσεις. Το ελβετικό υπουργείο των Οικονομικών εξέφρασε ευχή να μην τιμωρηθεί η Ελβετία για τον "λειψό" κατάλογο κι επανέλαβε ότι, "μέσα στο φθινόπωρο θα δημοσιοποιήσει στοιχεία και για άλλους φοροφυγάδες".

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου