Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Tο Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποδοκίμασε «εμπρηστικές» δηλώσεις ραββίνου

Σφοδρή αποδοκιμασία από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των δηλώσεων σημαίνοντος ραββίνου, γιά τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2010
Το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ χαρακτήρισε χθες Κυριακή «βαθιά προσβλητικές» τις δηλώσεις που έκαμε για τους Παλαιστινίους ένας σημαίνων ραββίνος, ευχόμενος «ο (πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής) Μαχμούντ Αμπάς» κι άλλοι «(...)να πεθάνουν».
«Λυπούμεθα και καταδικάζουμε, συγχρόνως, γιά τις εμπρηστικές δηλώσεις που έκαμε ο ραββίνος Οβαδία Γιόζεφ (σ.σ.: ο πνευματικός ηγέτης του κόμματος των Ορθόδοξων Εβραίων ΣΑΣ, στηρίζει την κυβέρνηση Νετανιάχου)», ανέφερε σχετικά ο εκπρόσωπος του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ κ. Φίλιπ Κρόουλι.
«Δεν πρόκειται μόνον για προσβλητικές δηλώσεις, αλλά και γιά δηλώσεις που ζημιώνουν την υπόθεση της Ειρήνης» στη Μέση Ανατολή, πρόσθεσε ο ίδιος. «Ασφαλώς και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου δεν συμμερίζεται παρόμοιες απόψεις», ενόψει και της επανάληψης, μετά 20μηνο, των απ'ευθείας διαβουλεύσεων Ισραηλινών και Παλαιστίνιων.
«Όλοι αυτοί οι κακοί, που μισούν το Ισραήλ, ο Μαχμούντ Αμπάς, κι άλλοι...ας πεθάνουν» ευχήθηκε ο ραββίνος Γιόζεφ κατά την προσευχή του Σαββάτου, που μεταδιδόταν «ζωντανά» από τον ραδιοσταθμό των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.. «Ας τούς ρίξει λοιπόν ο Θεός χολέρα, αυτών των κακών Παλαιστίνιων, που καταδιώκουν το Ισραήλ».
Στη Ραμάλα, εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αρχής, ο Γάσαν Χατίμπ, χαρακτήρισε την προτροπή του ραββίνου Γιόζεφ «βαθιά προσβλητική» και «ρατσιστική», ζητώντας την επίσημη αποδοκιμασία της.
Και πράγματι, το πρωθυπουργικό Γραφείο στην Ιερουσαλήμ με ανακοίνωσή του τόνισε ότι «παρόμοιες απόψεις δεν ανταποκρίνονται στη διάθεση του πρωθυπουργού του Ισραήλ, ενόψει της επανάληψης του κατ'ευθείαν ειρηνευτικού διαλόγου» με τους Παλαιστίνιους.

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου