Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Γράμμα από έναν άγνωστο αναγνώστη του www.paneliakos.com

Αγαπητή Σύνταξη

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2010
Διάβασα την αναφορά που κάνατε προχθές για τη Βοστώνη και τα Πανεπιστήμια και ειλικρινά έμεινα άφωνος όταν διάβασα την τόσο εμπεριστατωμένη μελέτη σας με τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και με τον αριθμό των φοιτητών.
Είδα Πανεπιστήμια που έχουν αριθμό φοιτητών που είναι ο πληθυσμός πόλεων της Ελλάδας αλλά και τόσα πολλά κολέγια και πανεπιστήμια σε μία σχετικά μικρή περιοχή.
Σας συγχαίρω για τις πληροφορίες που μας δίνεται και εύχομαι να συνεχίσετε με το αξιοζήλευτο φιλότιμο που διαθέτετε για την ενημέρωση και τον Ελληνισμό. Αυτά να τα βλέπουν τα ξεφτ….. μέσα ενημέρωσης που μας γεμίζουν τα αυτιά και τα μάτια με ανοησίες και πληρωμένες ειδήσεις για το τι έκανε ο τάδε πολιτικός ο τάδε δεσπότης και ο τάδε νόμιμός ή παράνομος λωποδύτης. Έχω στείλει την ιστοσελίδα σας www.paneliakos.com σε πολλούς φίλους και συγγενείς μου σε διάφορα μέρη του κόσμου όπου κι αυτοί σαν διαβάζουν ανελλιπώς.

Να είσαστε καλά παιδιά μου

Γιάννης Ντινόπουλος, Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου