Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Γράμμα από έναν άγνωστο αναγνώστη του www.paneliakos.com

Αγαπητή Σύνταξη

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2010
Διάβασα την αναφορά που κάνατε προχθές για τη Βοστώνη και τα Πανεπιστήμια και ειλικρινά έμεινα άφωνος όταν διάβασα την τόσο εμπεριστατωμένη μελέτη σας με τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και με τον αριθμό των φοιτητών.
Είδα Πανεπιστήμια που έχουν αριθμό φοιτητών που είναι ο πληθυσμός πόλεων της Ελλάδας αλλά και τόσα πολλά κολέγια και πανεπιστήμια σε μία σχετικά μικρή περιοχή.
Σας συγχαίρω για τις πληροφορίες που μας δίνεται και εύχομαι να συνεχίσετε με το αξιοζήλευτο φιλότιμο που διαθέτετε για την ενημέρωση και τον Ελληνισμό. Αυτά να τα βλέπουν τα ξεφτ….. μέσα ενημέρωσης που μας γεμίζουν τα αυτιά και τα μάτια με ανοησίες και πληρωμένες ειδήσεις για το τι έκανε ο τάδε πολιτικός ο τάδε δεσπότης και ο τάδε νόμιμός ή παράνομος λωποδύτης. Έχω στείλει την ιστοσελίδα σας www.paneliakos.com σε πολλούς φίλους και συγγενείς μου σε διάφορα μέρη του κόσμου όπου κι αυτοί σαν διαβάζουν ανελλιπώς.

Να είσαστε καλά παιδιά μου

Γιάννης Ντινόπουλος, Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου