Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Έλεγχος των οικονομικών των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων.

Να δούμε τι λαβράκια θα πιάσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από κόσκινο θα περάσουν οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί όπως Νοσοκομεία, Γηροκομεία, Εκκλησίες, Σύλλογοι και Ομοσπονδίες όπου θα γίνουν ενδελεχείς έλεγχοι των οικονομικών για το εάν και πόσο πληρούν τις νόμιμες διαδικασίες στις ΗΠΑ. Έχουν ακουστεί πολλά παρατράγουδα.
Στο θέμα της Εκκλησίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση ακούστηκε και η Ελληνο-Ορθόδοξη Εκκλησία όπου τα τυχερά και κάτω από το τραπέζι φακελάκια είναι παράνομα διότι οι ιερωμένοι λαμβάνουν μισθό και τα τυχερά δεν τα δηλώνουν στην εφορία. Ακόμα χορηγίες με το δεξί και πάρσιμο με το αριστερό που πιθανόν να γίνεται και ξέπλυμα χρήματος.

Αναμένουμε εξελίξεις

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου