Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

«Κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες για Λυμπέρη και Παναγιωτόπουλο

«Κλείδωσαν», σύμφωνα με πληροφορίες. οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ στους νέους δήμους Ήλιδας και Ανδραβίδας-Κυλλήνης και η στήριξη θα δοθεί εκ νέου στον νυν Δήμαρχο Αμαλιάδας κ. Γιάννη Λυμπέρη για το δήμο Ήλιδας και στον κ. Γιώργο Παναγιωτόπουλο για τον δήμο Ανδραβίδας- Ήλιδας.
Και οι δύο συμμετείχαν στις διαδικασίες που έθεσε το κόμμα για την επιλογή των νέων προσώπων που θα στηριχθούν από το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στις 7 Νοεμβρίου και οι πληροφορίες που ήρθαν χθες από την επιτροπή αξιολόγησης, είναι ότι τα δύο παραπάνω πρόσωπα πήραν το «πράσινο φως» για να διεκδικήσουν το Δημαρχιακό θώκο και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και επίσημα πλέον η υποψηφιότητά τους.

Για τέταρτη φορά
Για τον νυν Δήμαρχο Αμαλιάδας κ. Γιάννη Λυμπέρη, θα είναι η τέταρτη φορά που θα κατέλθει υποψήφιος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, έχοντας τρεις θητείες στο ενεργητικό του στο δήμο Αμαλιάδας και πλέον θα διεκδικήσει για τέταρτη φορά την επανεκλογή του στο διευρυμένο δήμο Ήλιδας.
Ο ίδιος, είχε δηλώσει εξαρχής ότι θα συμμετείχε στις διαδικασίες που έθεσε το κόμμα για την επιλογή των υποψηφίων, σεβόμενος τα αρμόδια όργανα. Μάλιστα έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι ο ‘Καλλικράτης’ ήταν και είναι πρόκληση για το χώρο της Αυτοδιοίκησης και ειδικά για τον ίδιο που έχει τρεις επιτυχημένες θητείες στο ενεργητικό του. Κατά συνέπεια, απομένει πλέον και η επίσημη ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ, που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για το δήμο Ήλιδας.
Ο κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, θα διεκδικήσει για πρώτη φορά Δημαρχιακό θώκο, έχοντας διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος και από την πρώτη στιγμή που υπέβαλλε την αίτησή του για να αξιολογηθεί από τα όργανα του κόμματος, θεωρήθηκε φαβορί για την στήριξη, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.
Πέρα από τις δύο παραπάνω υποψηφιότητες που έχουν ‘κλειδώσει’, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ εξετάζει πολύ σοβαρά, για το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας να δώσει τη στήριξή του στον κ. Θύμιο Κοτζιά, που ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές.

Πηγή: ΠATPIΣ, Μαρία Καραμπάτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου