Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

Ο Αριστείδης Καμάρας υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010
Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τον Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού ανακοίνωσε προχθές ο κ. Αρ. Καμάρας. Σε σχετική του ανακοίνωση ο δικηγόρος και παλαιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι «τα νέα δεδομένα του νόμου “Καλλικράτης”, η οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και οι υψηλότερες απαιτήσεις που πλέον έχουν οι πολίτες για τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους, δημιουργούν εκ των πραγμάτων τις συνθήκες για μία νέα αρχή», και υπογραμμίζει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να πάψει να αποτελεί εστία αδιαφάνειας, κομματισμού και σπατάλης.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου