Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Άνθιμος: Ευπρόσδεκτοι μόνο όσοι δεν χαρίσουν το όνομα Μακεδονία

Στις επάλξεις για το μακεδονικό και πάλι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (24/08) η μητρόπολη Θεσσαλονίκης, καθίσταται σαφές, ότι οι πολιτικοί οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους αναφορικά με το μακεδονικό στις ομιλίες τους στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
"Η Ιερά μητρόπολη Θεσσαλονίκης καθώς και όλοι οι σύλλογοι και τα σωματεία της πόλεως μας, ως εκφραστές του αγωνιστικού φρονήματος του λαού της Μακεδονίας και όλης της Ελλάδας, παραμένουμε αμετακίνητοι στη δίκαιο απαίτηση μας να μην χαριστεί ποτέ και σε καμία περίπτωση το όνομα της Μακεδονίας μας στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων, του οποίου η σωβινιστική μανία λυσσομανά εις βάρος της πατρίδας μας της Ελλάδας".
"Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα και Ελλάδα σημαίνει Μακεδονία.", επισημαίνεται στην ανακοίνωση που καταλήγει με ονομαστική αναφορά και στον Πρωθυπουργό:
"Υπο αυτή την προϋπόθεση όλη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης και τελετουργικώς η τοπική εκκλησία μας, αναμένουμε μετά χαράς τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσία του κυρίου Πρωθυπουργού και την ομιλία του προς τον ελληνικό λαό, καθώς και όλη την κυβέρνηση και την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της χώρας στην Διεθνή Έκθεση, η λειτουργία της οποίας θα αρχίσει με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη μας. Κάθε άλλη σχετική πληροφόρηση για τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως είναι ανακριβής και εξωπραγματική."

Πηγή: KOΣMOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου