Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Άνθιμος: Ευπρόσδεκτοι μόνο όσοι δεν χαρίσουν το όνομα Μακεδονία

Στις επάλξεις για το μακεδονικό και πάλι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (24/08) η μητρόπολη Θεσσαλονίκης, καθίσταται σαφές, ότι οι πολιτικοί οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους αναφορικά με το μακεδονικό στις ομιλίες τους στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
"Η Ιερά μητρόπολη Θεσσαλονίκης καθώς και όλοι οι σύλλογοι και τα σωματεία της πόλεως μας, ως εκφραστές του αγωνιστικού φρονήματος του λαού της Μακεδονίας και όλης της Ελλάδας, παραμένουμε αμετακίνητοι στη δίκαιο απαίτηση μας να μην χαριστεί ποτέ και σε καμία περίπτωση το όνομα της Μακεδονίας μας στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων, του οποίου η σωβινιστική μανία λυσσομανά εις βάρος της πατρίδας μας της Ελλάδας".
"Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα και Ελλάδα σημαίνει Μακεδονία.", επισημαίνεται στην ανακοίνωση που καταλήγει με ονομαστική αναφορά και στον Πρωθυπουργό:
"Υπο αυτή την προϋπόθεση όλη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης και τελετουργικώς η τοπική εκκλησία μας, αναμένουμε μετά χαράς τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσία του κυρίου Πρωθυπουργού και την ομιλία του προς τον ελληνικό λαό, καθώς και όλη την κυβέρνηση και την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της χώρας στην Διεθνή Έκθεση, η λειτουργία της οποίας θα αρχίσει με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη μας. Κάθε άλλη σχετική πληροφόρηση για τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως είναι ανακριβής και εξωπραγματική."

Πηγή: KOΣMOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου