Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ενημέρωση από τον Κρίς Σπύρου αναφορικά με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στην Αγία Σοφιά


Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2010
Ο Πρόεδρος της «Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας» αξιότιμος κ. Κρις Σπύρου, θα δώσει Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2010 στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, 2ος όροφος, στη 1 μ.μ., αναφορικά με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στην Αγία Σοφία Εις Την Πόλη, από τα μέλη της «Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας» στις 17 Σεπτεμβρίου 2010.
Ο κ. Σπύρου θα ενημερώσει τον Τύπο για το πρόγραμμα της επίσκεψης των «Αγιασοφιτών» στην Κωνσταντινούπολη, στις 17 Σεπτεμβρίου 2010, όπως επίσης και τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί οι Νομικοί Σύμβουλοι της Παγκόσμιας Ενορίας διεθνώς.
Θα δημοσιευθεί και η επιστολή του Νομικού Συμβούλου της «Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας» στην Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ, κ. Λάννυ Ντέηβις (Lanny Davis), πρώην Νομικού Συμβούλου του Προέδρου Μπιλ Κλίντον, στο Λευκό Οίκο, προς τον Τούρκο Πρωθυπουργό κ. Ταγίπ Ερντογάν, με ημερομηνία 28 Ιουνίου 2010.
Στην επιστολή του προς τον κ. Ερντογάν, ο κ. Λάννυ Ντέηβις ζητά να συναντηθεί με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, προκειμένου να ξεκινήσουν οι επίσημες διαπραγματεύσεις για την αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας ως λειτουργούντα Ναό της Ορθοδοξίας. Η διαπραγματευτική φάση απαιτείται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εάν η υπόθεση της επαναλειτουργίας της Αγίας Σοφίας καταλήξει να διευθετηθεί δια της νομικής οδού.
Στην Συνέντευξη Τύπου θα παρίσταται και θα συμμετέχει o κ. Αχιλλέας Δημητριάδης, πληρεξούσιος δικηγόρος της «Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας» για την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.
Ο κ. Δημητριάδης είναι γνωστός για τις δικαστικές επιτυχίες ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την διεκδίκηση των περιουσιακών στοιχείων της κυρίας Τίνας Λοϊζίδου (Κύπρος) και οικογένειας Φωκά (Εις την Πόλη).

Πηγή: Ρομφαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου