Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Ενημέρωση από τον Κρίς Σπύρου αναφορικά με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στην Αγία Σοφιά


Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2010
Ο Πρόεδρος της «Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας» αξιότιμος κ. Κρις Σπύρου, θα δώσει Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2010 στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, 2ος όροφος, στη 1 μ.μ., αναφορικά με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στην Αγία Σοφία Εις Την Πόλη, από τα μέλη της «Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας» στις 17 Σεπτεμβρίου 2010.
Ο κ. Σπύρου θα ενημερώσει τον Τύπο για το πρόγραμμα της επίσκεψης των «Αγιασοφιτών» στην Κωνσταντινούπολη, στις 17 Σεπτεμβρίου 2010, όπως επίσης και τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί οι Νομικοί Σύμβουλοι της Παγκόσμιας Ενορίας διεθνώς.
Θα δημοσιευθεί και η επιστολή του Νομικού Συμβούλου της «Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας» στην Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ, κ. Λάννυ Ντέηβις (Lanny Davis), πρώην Νομικού Συμβούλου του Προέδρου Μπιλ Κλίντον, στο Λευκό Οίκο, προς τον Τούρκο Πρωθυπουργό κ. Ταγίπ Ερντογάν, με ημερομηνία 28 Ιουνίου 2010.
Στην επιστολή του προς τον κ. Ερντογάν, ο κ. Λάννυ Ντέηβις ζητά να συναντηθεί με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, προκειμένου να ξεκινήσουν οι επίσημες διαπραγματεύσεις για την αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας ως λειτουργούντα Ναό της Ορθοδοξίας. Η διαπραγματευτική φάση απαιτείται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εάν η υπόθεση της επαναλειτουργίας της Αγίας Σοφίας καταλήξει να διευθετηθεί δια της νομικής οδού.
Στην Συνέντευξη Τύπου θα παρίσταται και θα συμμετέχει o κ. Αχιλλέας Δημητριάδης, πληρεξούσιος δικηγόρος της «Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας» για την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.
Ο κ. Δημητριάδης είναι γνωστός για τις δικαστικές επιτυχίες ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την διεκδίκηση των περιουσιακών στοιχείων της κυρίας Τίνας Λοϊζίδου (Κύπρος) και οικογένειας Φωκά (Εις την Πόλη).

Πηγή: Ρομφαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου