Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Σόου των ΝΒΑερς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη


Σιζέφσκι: "Οι Έλληνες παίζουν με ψυχή και καρδιά"
Σαν... τουρίστες κανονικοί, αρκετοί παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι απεκδύθηκαν για λίγο την ιδιότητά τους, πήγαν δίπλα στους τσολιάδες, έκαναν γκριμάτσες και βγήκαν φωτογραφίες που θα τις πάρουν μαζί τους στο σπίτι, για να λένε για τα μέρη στα οποία βρέθηκαν σε αυτό το μεγάλο ταξίδι.

Η ιδέα του χάπενινγκ ανήκει στον υφυπουργό Πολιτισμού, Τουρισμό και Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη, ο οποίος μίλησε στον Μάικ Σιζέφσκι και τους ΝΒΑερς παίκτες του για το συμβολισμό του μνημείου. «Είναι πραγματικά απίθανο πώς αυτοί οι διάσημοι παίκτες κατανόησαν αμέσως τι συμβαίνει στη χώρα μας. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και φεύγοντας μόνοι τους από τους ανθρώπους της ασφάλειά τους, έδειξαν πόσο ασφαλείς είμαστε εδώ. Αυτήν την εικόνα θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικητιάδης.
Οι παίκτες, από την πλευρά τους, μοίρασαν αυτόγραφα και πέρασαν αρκετές στιγμές με τους μικρούς παίκτες από την μπασκετική ακαδημία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που βρέθηκαν εκεί, με τις μπάλες υπό μάλης για να πάρουν μια υπογραφή από τα αστέρια των ΗΠΑ.

Πηγή: KOΣMOΣ/Contra, Γιάννης Νάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου