Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Σόου των ΝΒΑερς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη


Σιζέφσκι: "Οι Έλληνες παίζουν με ψυχή και καρδιά"
Σαν... τουρίστες κανονικοί, αρκετοί παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι απεκδύθηκαν για λίγο την ιδιότητά τους, πήγαν δίπλα στους τσολιάδες, έκαναν γκριμάτσες και βγήκαν φωτογραφίες που θα τις πάρουν μαζί τους στο σπίτι, για να λένε για τα μέρη στα οποία βρέθηκαν σε αυτό το μεγάλο ταξίδι.

Η ιδέα του χάπενινγκ ανήκει στον υφυπουργό Πολιτισμού, Τουρισμό και Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη, ο οποίος μίλησε στον Μάικ Σιζέφσκι και τους ΝΒΑερς παίκτες του για το συμβολισμό του μνημείου. «Είναι πραγματικά απίθανο πώς αυτοί οι διάσημοι παίκτες κατανόησαν αμέσως τι συμβαίνει στη χώρα μας. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και φεύγοντας μόνοι τους από τους ανθρώπους της ασφάλειά τους, έδειξαν πόσο ασφαλείς είμαστε εδώ. Αυτήν την εικόνα θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικητιάδης.
Οι παίκτες, από την πλευρά τους, μοίρασαν αυτόγραφα και πέρασαν αρκετές στιγμές με τους μικρούς παίκτες από την μπασκετική ακαδημία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που βρέθηκαν εκεί, με τις μπάλες υπό μάλης για να πάρουν μια υπογραφή από τα αστέρια των ΗΠΑ.

Πηγή: KOΣMOΣ/Contra, Γιάννης Νάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου