Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Σόου των ΝΒΑερς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη


Σιζέφσκι: "Οι Έλληνες παίζουν με ψυχή και καρδιά"
Σαν... τουρίστες κανονικοί, αρκετοί παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι απεκδύθηκαν για λίγο την ιδιότητά τους, πήγαν δίπλα στους τσολιάδες, έκαναν γκριμάτσες και βγήκαν φωτογραφίες που θα τις πάρουν μαζί τους στο σπίτι, για να λένε για τα μέρη στα οποία βρέθηκαν σε αυτό το μεγάλο ταξίδι.

Η ιδέα του χάπενινγκ ανήκει στον υφυπουργό Πολιτισμού, Τουρισμό και Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη, ο οποίος μίλησε στον Μάικ Σιζέφσκι και τους ΝΒΑερς παίκτες του για το συμβολισμό του μνημείου. «Είναι πραγματικά απίθανο πώς αυτοί οι διάσημοι παίκτες κατανόησαν αμέσως τι συμβαίνει στη χώρα μας. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και φεύγοντας μόνοι τους από τους ανθρώπους της ασφάλειά τους, έδειξαν πόσο ασφαλείς είμαστε εδώ. Αυτήν την εικόνα θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικητιάδης.
Οι παίκτες, από την πλευρά τους, μοίρασαν αυτόγραφα και πέρασαν αρκετές στιγμές με τους μικρούς παίκτες από την μπασκετική ακαδημία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που βρέθηκαν εκεί, με τις μπάλες υπό μάλης για να πάρουν μια υπογραφή από τα αστέρια των ΗΠΑ.

Πηγή: KOΣMOΣ/Contra, Γιάννης Νάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου