Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Μεγάλο Γλέντι στην Πέρσαινα

Ο Μπάρμπα Ηλίας ο Δημητρόπουλος (Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης) το είπε και το έκανε, αρνιά, γουρουνόπουλα στη σούβλα….
Μόνο που… Η γίδα τη γλύτωσε. Εξ άλλου την έχει τάξει εδώ και χρόνια στον κ. Βασίλη Καυκά. Αντέ, του χρόνου να είμαστε όλοι αντάμα. (Η Σύνταξη)

Τρίτη, 24 Αυγούστου, 2010
Σας στέλνουμε πληροφορίες από τα εγκαίνια της πλατείας μας στην ορεινή Πέρσαινα, Φολόης, Πύργου, Ηλείας, όπου παραβρέθηκαν πολλοί αξιωματούχοι, (Νομάρχης, Βουλευτές, Δημάρχοι κλπ.) αλλά και αρκετοί ομογενείς Έλληνες μεταξύ των οποίων και οι: ο συγχωριανός μας και Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης κ. Ηλίας Δημητρόπουλος ο ταμίας του Πανηλειακού συλλόγου Ν. Υόρκης κ. Νίκος Σινόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά κ. Κώστας Κουτρουμπής, ο πρόεδρος του συλλόγου Ηλείων Βοστώνης Γεώργιος Καυκάς
η πρώην Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου, το μέλος του συλλόγου Ηλείων «ΕΡΜΗΣ» του Μόντρεαλ Καναδά κ. Γεώργιος Π. Χριστοδουλόπουλος

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Ο Σύλλογος Πέρσαινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου