Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Eπιβράβευση της παρανομίας - Νομιμοποίηση των αυθαιρέτων εξετάζει η κυβέρνησηΝομιμοποίηση των αυθαιρέτων εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να ενισχύσει τα έσοδα του κράτους, μετά τη δυστοκία που παρατηρείται στη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων.
Από τις ρυθμίσεις θα εξαιρούνται όσα αυθαίρετα έχουν ανεγερθεί σε δασικές ή αναδασωτέες εκτάσεις, σε ρέματα, στον αιγιαλό και λοιπές προστατευόμενες περιοχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες την σύνταξη της σχετικής ρύθμισης θα αναλάβουν οι Υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, συνεπικουρούμενες από Υπηρεσίες και, κυρίως, στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Για την διαμόρφωση του απαιτούμενου κλίματος, θα επιστρατευθούν και βουλευτές περιοχών που αντιμετωπίσουν έντονα προβλήματα αυθαίρετης δόμησης, οι οποίοι θα πιέζουν για άμεση επίλυση του προβλήματος, με βασικό άξονα την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου