Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Eπιβράβευση της παρανομίας - Νομιμοποίηση των αυθαιρέτων εξετάζει η κυβέρνησηΝομιμοποίηση των αυθαιρέτων εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να ενισχύσει τα έσοδα του κράτους, μετά τη δυστοκία που παρατηρείται στη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων.
Από τις ρυθμίσεις θα εξαιρούνται όσα αυθαίρετα έχουν ανεγερθεί σε δασικές ή αναδασωτέες εκτάσεις, σε ρέματα, στον αιγιαλό και λοιπές προστατευόμενες περιοχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες την σύνταξη της σχετικής ρύθμισης θα αναλάβουν οι Υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, συνεπικουρούμενες από Υπηρεσίες και, κυρίως, στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Για την διαμόρφωση του απαιτούμενου κλίματος, θα επιστρατευθούν και βουλευτές περιοχών που αντιμετωπίσουν έντονα προβλήματα αυθαίρετης δόμησης, οι οποίοι θα πιέζουν για άμεση επίλυση του προβλήματος, με βασικό άξονα την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου