Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Πυροβόλησαν ξανά ομογενείς στην Χειμάρα - Νέες προκλήσεις από Αλβανούς

Οι προκλήσεις στην Χειμάρα δεν έχουν τέλος. Αλβανοί στην Χειμάρα, επιχειρούν να εκφοβίσουν τον ελληνικό πληθυσμό της πόλης και κυρίως νέους ομογενείς, που πρωτοστάτησαν στις διαμαρτυρίες για την άγρια δολοφονία του 38χρονου Αριστοτέλη Γκούμα, πριν από τρεις εβδομάδες, από ομάδα εθνικιστών επειδή μιλούσε Ελληνικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ της Τρίτης, τέσσερις νεαροί Αλβανοί που επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο, βρέθηκαν έξω από την καφετέρια που λειτουργεί ο ομογενής κ. Παντελής Κοκαβέσης στην παραλία της Χειμάρας και πυροβόλησαν πέντε φορές στον αέρα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, είναι μέλος της Ενωσης Χειμαριωτών στην Αθήνα και στις αρχές του καλοκαιριού επέστρεψε στην Χειμάρα, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

«Τα μέλη της συμμορίας είναι ίδιας ηλικίας με τους δράστες της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα. Διέμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονται κοντά στην καφετέρια του Παντελή Κοκαβέση. Η κυνηγητική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησαν, ανήκει στον πατέρα ενός εκ των δραστών. Ερχονται δηλαδή για διακοπές στην Χειμάρα, πάνοπλοι» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Χειμαριωτών κ. Φρέντι Μπελέρης.
Μετά τους πυροβολισμούς, έφτασε στο σημείο κλιμάκιο της τοπικής αστυνομίας, όπου μετά από έρευνες προχώρησε στη σύλληψη δύο δραστών, από τους τέσσερις που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.
«Είναι αυτονόητο, πως οι τελευταίες επιθέσεις, εντάσσονται σε ένα σχέδιο εκφοβισμού της ελληνικής μειονότητας και κυρίως των νέων ανθρώπων, που πήραν την απόφαση να επιστρέψουν οριστικά στη Χειμάρα», κατέληξε ο κ. Μπελέρης.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου