Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αχρήστευσαν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης!

NTPOΠH
MONO ΣTHN EΛΛAΔA MΠOPEI NA ΓINEI AYTO

Κωμικοτραγική εξέλιξη στην υπόθεση της έδρας της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με τη Νταντί. Οπαδοί του Πανιωνίου έσκαψαν τον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης ώστε να αχρηστευθεί το γήπεδο στο οποίο θα διεξαγόταν η αναμέτρηση της Πέμπτης. Εξετάζεται η περίπτωση του "Γ.Καραϊσκάκης".
Απίστευτο και όμως ελληνικό. Οι αντιδράσεις των οπαδών του Πανιώνιου κατά της απόφασης του Ερασιτέχνη να παραχωρήσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην ΑΕΚ προκειμένου να τελεστεί εκεί η αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, προσέλαβαν κωμικοτραγικές διαστάσεις.

Μετά την κατάληψη στα γραφεία του Ερασιτέχνη και την ανακοίνωση εναντίον του προέδρου του συλλόγου Γεράσιμου Βεντούρη, μερίδα οπαδών των κυανέρυθρων πήγε το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και προκάλεσε σοβαρές φθορές στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να αχρηστευθεί το γήπεδο και να αποτραπεί η διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-Νταντί.

Με φτυάρια και αξίνες, οι ανεγκέφαλοι οπαδοί έσκαψαν μέρος του αγωνιστικού χώρου, ενώ κατέστρεψαν τους πάγκους και τα δοκάρια. Θρασύδειλους και αλήτες χαρακτήρισε τους δράστες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης: "όντως είναι εξευτελιστικό να δίνουμε το γήπεδο στην ΑΕΚ, ειδικότερα από τη στιγμή που οι σχέσεις μας με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι κακές τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι, όμως, σωστός τρόπος αντίδρασης αυτός. Αυτό που έγινε ξεφεύγει από τη λογική. Όσοι συμμετείχαν σε αυτό το συμβάν είναι θρασύδειλοι και αλήτες".

Υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι εξαιρετικά αμφίβολο όχι μόνο αν το γήπεδο θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει την Πέμπτη το ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ, αλλά και αν θα κριθεί κατάλληλο να υποδεχθεί τον Πανιώνιο στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή.

Πηγή: KOΣMOΣ, Γιάννης Ξενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου