Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

Επιτάχυνση της ανάπτυξης στις ΗΠΑ βλέπει ο Μπερνάνκι

Αισιόδοξος για το ρυθμό ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας εμφανίζεται ο πρόεδρος της Fed Mπεν Μπερνάνκι.  O ρυθμός ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας έχει επιβραδυνθεί, ωστόσο αναμένεται να ανακτήσει ταχύτητα το επόμενο έτος δήλωσε.
Οσον αφορά την ανεργία, ο κ. Μπερνάνκι επισήμανε ότι "αυτή κατέστη πιό ήπια κατά τους τελευταίους λίγους μήνες", "όμως ακόμα δεν υποχώρησε στο επιθυμητό από την ηγεσία της Fed επίπεδο".
Η οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ κατά το δεύτερο τρίμηνο αναθεωρήθηκε την Παρασκευή επισήμως προς τα κάτω στο 1,6% σύμφωνα με τη δεύτερη εκτίμηση από το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου.
Ο αριθμός αυτός είναι χαμηλότερος κατά 0,8% της πρώτης εκτίμησης για την ανάπτυξη που είχε ανακοινωθεί στα τέλη Ιουλίου (2,4%).
Ωστόσο είναι κατά λίγο υψηλότερος από το 1,4% που προέβλεπαν οι αναλυτές.
Κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους το ΑΕΠ της πρώτης οικονομίας παγκοσμίως είχε αυξηθεί κατά 3,7%.

Αρνητικές αντιδράσεις στη Γουόλ Στριτ
Στη Νέα Υόρκη, το χρηματιστήριο που ξεκίνησε ανοδικά στην τελευταία συνεδρίασητης εβδομάδας, αλλά κινήθηκε εν συνεχεία καθοδικά, μόλις γνωστοποιήθηκαν οι κρίσεις του προέδρου της Fed.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 17.15 ώρα Ελλάδας, ο δείκτης βαρόμετρο Ντάου Τζόουνς της βιομηχανίας έχανε σχεδόν 40 μονάδες περιοριζόμενος στις 9.947, ενώ από την πλευρά του ο δείκτης κυρίως μετοχών προηγμένης τεχνολογίας Nasdaq έχανε σχεδόν 20 μονάδες περιοριζόμενος 2.100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου