Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Το τσάμπα μάγκας, τέλος. 14 δολάρια Αμερικής το κόστος της διεκπεραίωσης της ηλεκτρονικής βίζας για ΗΠΑ

Τρίτη, 24 Αυγούστου, 2010
Από τις 8 Σεπτεμβρίου για τις αιτήσεις βίζας (VISA WAIVER PROGRAM) για ταξίδια των Ελλήνων στις ΗΠΑ θα πρέπει να συνοδεύονται με ένα παράβολο 14 δολαρίων. Δεκατέσσερα δολάρια το κόστος της ηλεκτρονικής βίζας για ΗΠΑ. Όπως είναι γνωστό η χρονοβόρα διαδικασία για βίζα σε Έλληνες για τις ΗΠΑ σταμάτησαν πριν αρκετό χρονικό διάστημα και τώρα γίνετε με ηλεκτρονικό τρόπο πιο γρήγορα. Η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων (CBP) ανακοίνωσε την επιβολή συνολικής χρέωσης $14 δολαρίων ΗΠΑ στις αιτήσεις Ηλεκτρονικής Εξουσιοδότησης ESTA για ταξίδια στις ΗΠΑ. Από αυτό $4 είναι για το διοικητικό κόστος και $10 βάσει του νόμου 111/145/2009 για την προώθηση του τουρισμού. Τα $10 δολάρια θα πληρώνονται μόνο και εφ’ όσον η βίζα χορηγείτε. Η είσπραξη των χρημάτων θα γίνονται μόνο με πιστωτική κάρτα. Τώρα εάν έχεις προβλήματα νομικά ή για άλλο λόγο είσαι ανεπιθύμητος, ε τότε ξέχασε τις ΗΠΑ γιατί απλούστατα σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο υπολογιστής θα σε κόψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου