Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Το τσάμπα μάγκας, τέλος. 14 δολάρια Αμερικής το κόστος της διεκπεραίωσης της ηλεκτρονικής βίζας για ΗΠΑ

Τρίτη, 24 Αυγούστου, 2010
Από τις 8 Σεπτεμβρίου για τις αιτήσεις βίζας (VISA WAIVER PROGRAM) για ταξίδια των Ελλήνων στις ΗΠΑ θα πρέπει να συνοδεύονται με ένα παράβολο 14 δολαρίων. Δεκατέσσερα δολάρια το κόστος της ηλεκτρονικής βίζας για ΗΠΑ. Όπως είναι γνωστό η χρονοβόρα διαδικασία για βίζα σε Έλληνες για τις ΗΠΑ σταμάτησαν πριν αρκετό χρονικό διάστημα και τώρα γίνετε με ηλεκτρονικό τρόπο πιο γρήγορα. Η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων (CBP) ανακοίνωσε την επιβολή συνολικής χρέωσης $14 δολαρίων ΗΠΑ στις αιτήσεις Ηλεκτρονικής Εξουσιοδότησης ESTA για ταξίδια στις ΗΠΑ. Από αυτό $4 είναι για το διοικητικό κόστος και $10 βάσει του νόμου 111/145/2009 για την προώθηση του τουρισμού. Τα $10 δολάρια θα πληρώνονται μόνο και εφ’ όσον η βίζα χορηγείτε. Η είσπραξη των χρημάτων θα γίνονται μόνο με πιστωτική κάρτα. Τώρα εάν έχεις προβλήματα νομικά ή για άλλο λόγο είσαι ανεπιθύμητος, ε τότε ξέχασε τις ΗΠΑ γιατί απλούστατα σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο υπολογιστής θα σε κόψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου