Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τηλεφώνημα Ομπάμα στον Μπους πριν την ομιλία στο έθνος

Τρίτη, 31 Αυγούστου, 2010
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να τηλεφωνήσει στον προκάτοχό του Τζορτζ Μπους, προτού εκφωνήσει αύριο την ομιλία του για το Ιράκ, με την ευκαιρία του τερματισμού την πολεμικής εμπλοκής των αμερικανικών δυνάμεων στη χώρα, έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου.
Ο Μπαράκ Ομπάμα, δεν έχει αλλάξει άποψη πως ο πόλεμος τούτος ήταν ένα σφάλμα που οι ΗΠΑ πλήρωσαν ακριβά, δήλωσε ο Ρόμπερτ Γκίμπς κατά την ενημέρωση των συντακτών.
Ο Ομπάμα είχε τηλεφωνήσει στο Μπους και πριν την ομιλία του τον Φεβρουάριο του 2009 με την οποία ανακοίνωσε την έναρξη της αποχώρησης των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ έως τα τέλη Αυγούστου του 2010.
Σύμφωνα με τον Γκιμπς, ο Ομπάμα πρόκειται να κάνει το ίδιο και αύριο πριν απευθύνει τη βαρυσήμαντη ομιλία του στο έθνος από το Οβάλ Γραφείο, έπειτα από την επίσκεψή του σε στρατιωτική βάση στο Τέξας, Πολιτείας όπου ήταν κυβερνήτης ο Μπους και όπου σήμερα έχει αποσυρθεί.
«Δεν πιστεύω πως είναι στα σχέδιά του να τον δει», είπε ο Γκιμπς . «Αλλά πιστεύω πως θα υπάρξει ένα τηλεφώνημα αύριο από τον Ομπάμα», πρόσθεσε.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου