Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

Ζητούνται Πολιτικοί για όλα τα κόμματα

Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κυριακή, 29 Αυγούστου, 2010
Σε εναγώνια προσπάθεια αναζήτησης νέων και άφθαρτων προσώπων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου αποδύονται ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. προκειμένου να απαντήσουν στην απαξία με την οποία αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης τους «επαγγελματίες» της πολιτικής. Η Ιπποκράτους διατηρεί ως εκ τούτου ανοικτό το ενδεχόμενο στήριξης του κ. Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων, και διενεργεί μετρήσεις για μη πολιτικό πρόσωπο στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη δεχθεί το στοίχημα της υποψηφιότητας του κ. Βασίλη Κικίλια, ενώ πρόσωπα με ανάλογα χαρακτηριστικά αναζητούνται και σε σειρά δήμων. Πάντως, το ΠΑΣΟΚ κινείται πέραν των αυτοδιοικητικών εκλογών και στους ρυθμούς του προαναγγελθέντος ανασχηματισμού. Στο πλαίσιο των δομικών αλλαγών που δρομολογεί ο κ. Γιώργος Παπανδρέου προβλέπεται και η εκ βάθρων αναδιοργάνωση του Μεγάρου Μαξίμου, πιθανότατα κατά τα πρότυπα του πρωθυπουργικού γραφείου της Αυστραλίας.

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου