Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

Ζητούνται Πολιτικοί για όλα τα κόμματα

Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κυριακή, 29 Αυγούστου, 2010
Σε εναγώνια προσπάθεια αναζήτησης νέων και άφθαρτων προσώπων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου αποδύονται ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. προκειμένου να απαντήσουν στην απαξία με την οποία αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης τους «επαγγελματίες» της πολιτικής. Η Ιπποκράτους διατηρεί ως εκ τούτου ανοικτό το ενδεχόμενο στήριξης του κ. Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων, και διενεργεί μετρήσεις για μη πολιτικό πρόσωπο στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη δεχθεί το στοίχημα της υποψηφιότητας του κ. Βασίλη Κικίλια, ενώ πρόσωπα με ανάλογα χαρακτηριστικά αναζητούνται και σε σειρά δήμων. Πάντως, το ΠΑΣΟΚ κινείται πέραν των αυτοδιοικητικών εκλογών και στους ρυθμούς του προαναγγελθέντος ανασχηματισμού. Στο πλαίσιο των δομικών αλλαγών που δρομολογεί ο κ. Γιώργος Παπανδρέου προβλέπεται και η εκ βάθρων αναδιοργάνωση του Μεγάρου Μαξίμου, πιθανότατα κατά τα πρότυπα του πρωθυπουργικού γραφείου της Αυστραλίας.

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου