Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Σκληρές αποφάσεις για το Κυπριακό προαναγγέλει η Χίλαρι Κλίντον

Τη στήριξη των Ελληνοκυπρίων στις σκληρές αποφάσεις που θα απαιτηθούν για συνολική λύση του Κυπριακού ζήτησε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, κατά το μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της που προβλήθηκε στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών του συνεδρίου της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα, ΠΣΕΚΑ, στη Λευκωσία.
"Η υπάρχουσα κατάσταση έχει τραβήξει επί μακρόν και πιστεύουμε ότι οι κυπριακής ιδιοκτησίας διαπραγματεύσεις, υπό την αιγίδα των καλών υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών για επανένωση της Κύπρου σε μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, είναι το μονοπάτι για επίτευξη συνολικής λύσης. Γνωρίζω ότι αυτή είναι μια δύσκολη διαδικασία εξαιτίας της σκληρής δουλειάς ακόμη και του συμβιβασμού και από τις δύο πλευρές και γι’ αυτό οι ηγέτες από τις δύο κοινότητες πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι στη διάρκεια αυτών των περίπλοκων διαπραγματεύσεων", ανέφερε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών.

Η Χίλαρι Κλίντον τόνισε ότι η δέσμευση των ΗΠΑ στην κυπριακή ειρήνη και ασφάλεια είναι ακλόνητη, αλλά -όπως είπε- εναπόκειται σε εσάς, τους ηγέτες της ελληνοκυπριακής κοινότητας από όλο τον κόσμο, να υποστηρίξετε αυτή τη διαδικασία και τις σκληρές αποφάσεις που θα απαιτηθούν για συνολική λύση.

Πηγή: Eλευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου