Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«Απόβαση» γαλαζοαίματων στις Σπέτσες για το γάμο Νικόλαου-Τατιάνας

Ένα 24ωρο απέμεινε μέχρι τη στιγμή που ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος και η αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις Σπέτσες.
Ο γάμος του καλοκαιριού – όπως χαρακτηρίζεται – θα τελεστεί στον Άγιο Νικόλαο, την Μητρόπολη του νησιού και σε αυτόν αναμένεται να παρευρεθούν οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου. Ανάμεσά τους, η Καρολίνα του Μονακό, που ήδη βρίσκεται στο νησί, όπως επίσης, η Καμίλα και ο Κάρολος, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την αδελφή του Στεφανί. Στην Σπετσοπούλα έχει ήδη καταφθάσει η πριγκίπισσα Ειρήνη, η βασίλισσα της Περσίας και ο Κωνσταντίνος της Ρωσίας. Το τι θα κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ακόμα άγνωστο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, στο γάμο θα παρευρεθεί τελικά η βασίλισσα τηςΙορδανίας, Ράνια.
Το ζευγάρι, όμως, που αναμένεται να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα δεν είναι άλλο από αυτό του Brad Pitt και της Angelina Jolie, το οποίο σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, όχι μόνο βρίσκεται ήδη στην Σπετσοπούλα, αλλά φιλοξενείται από την οικογένεια Νιάρχου. Την Πέμπτη, μάλιστα, οι Brangelina θα αναχωρήσουν για Σαντορίνη, όπου θα περάσουν λίγες μέρες χαλάρωσης στο εξοχικό που αγόρασαν πρόσφατα.
Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τα δυο αδέλφια του Νικόλαου, Φίλιππος και Παύλος και ο φίλος του Νάσος Θανόπουλος, καθώς επίσης και τα τρία αδέλφια της νύφης Μπόρις, Ατίλια και Ιγκόρ. Ακόμη, την νύφη θα συνοδεύουν στο γάμο 6 παράνυμφες. Το νυφικό με το εντυπωσιακό μακρύ πέπλο αποτελεί μία μοναδική δημιουργία του Οίκου Diane Von Furstenberg. Τις μπομπονιέρες έχουν αναλάβει τα κοσμηματοπωλεία του Αντώνη Βουράκη και του Κώστα Καίσαρη. Η παραγγελία προς τον Αντώνη Βουράκη αφορά τους VIP καλεσμένους. Εκατόν πενήντα ασημένιες μπομπονιέρες σε οβάλ σχήμα, που έχουν πάνω τους τον θυρεό, τα μονογράμματα των μελλόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου, θα προσφερθούν σε γαλαζοαίματους και jet setters. Τα δώρα των κουμπάρων, τα οποία επιμελήθηκε επίσης ο Οίκος Βουράκη είναι ασημένια μανικετόκουμπα τα οποία συνδυάζουν τα μονογράμματα των μελλόνυμφων με δυο σύμβολα καλής τύχης: την τιρκουάζ πέτρα και το ξύλο. Οι υπόλοιπες μπομπονιέρες φτιάχτηκαν στο κοσμηματοπωλείο Kessaris. Στις κυρίες θα προσφερθούν ασημένια βραχιόλια διακοσμημένα με κοχύλια, ενώ στους κυρίους θα δοθούν κομπολόγια με ανάλογο θέμα.

Η Τρίτη (24/08) αποτελεί μία ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στην περιποίηση των προσκεκλημένων του ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί, στο ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, το οποίο έχει μισθωθεί αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους της τέως βασιλικής οικογένειας, δίδεται έναν κοκτέϊλ πάρτι, που δεν αναμένεται να λήξει πριν από τις βραδινές ώρες. Εκεί, το ζευγάρι θα περάσει και την πρώτη νύχτα του γάμου, μετά την δεξίωση που θα τελεστεί στο Κτήμα Κούτση της περιοχής Κουζουλού με θέα τη Σπετσοπούλα. Το Ποσειδώνιο αποτελεί και το σημείο απ’ όπου το ζευγάρι θα ξεκινήσει για την εκκλησία. Στην αρχή της τεράστιας μαρμάρινης σκάλας που αποτελεί και την είσοδο του ξενοδοχείου, μία άμαξα με δύο λευκά άλογα θα περιμένει το ζευγάρι για να το οδηγήσει στον Άγιο Νικόλαο.

Στο νησί βρίσκονται 80 δημοσιογράφοι που θα καλύψουν το γεγονός, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ οι οικογένειες του Νικόλαου και της Τατιάνας παρακάλεσαν τις Αρχές να διευκολύνουν τους κατοίκους και να μην παρεμποδίσουν οποιονδήποτε θελήσει να πλησιάσει κοντά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Εξάλλου, ο εσωτερικός χώρος όπου θα τελεστεί το μυστήριο δεν χωρά περισσότερα από 30 άτομα κι έτσι οι περισσότεροι από τους περίπου 350 καλεσμένους θα βρίσκονται έξω από την εκκλησία, όπου στήνονται γιγαντο-οθόνες. «Πρόκειται για μία ασύλληπτη και κυρίως ανέξοδη ευκαιρία προβολής του νησιού μας, το οποίο γνωρίζει μεγάλες δόξες», δήλωσε στην εκπομπή ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ και την Πόπη Τσαπανίδου ο δήμαρχος του νησιού Βασίλης Κονταξάκης. Και σίγουρα δεν είχε άδικο.

Πηγή: KOΣMOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου