Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Αποχώρησε ο Λεβέντης από το συνέδριο του Ποταμιού με σχόλια κατά Θεοδωράκη

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2016

«Δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στη λίστα των ομιλητών» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώνων
Αποχώρησε ο Λεβέντης από το συνέδριο του Ποταμιού με σχόλια κατά Θεοδωράκη
«Ο κ. Θεοδωράκης δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στη λίστα των ομιλητών» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώνων, εξηγώντας γιατί ο Βασίλης Λεβέντης αποχώρησε από το συνέδριο του Ποταμιού χωρίς να μιλήσει.
Συγκεκριμένα ο κ. Καλλιάνος αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης προσήλθε στο συνέδριο του Ποταμιού και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει, διότι ο κ. Θεοδωράκης δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στην λίστα των ομιλητών. Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η δημοσκοπική κατάρρευση φέρνει και κακίες».
Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωση, με την οποία σχολιάζει την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, για συμπόρευση των δυνάμεων του Κέντρου, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων τονίζει πως «το ποιος είναι Κέντρο και ποιος υποκρίνεται ότι είναι» θα το αποφασίσει η κοινωνία.
«Το αληθινό κέντρο της ισορροπίας και των συνεργασιών εκφράζεται ιδεολογικά μόνο από την Ένωση Κεντρώων και αυτό έχει αποδειχθεί με τον πιο ουσιαστικό τρόπο αυτούς τους 5 μήνες της κοινοβουλευτικής μας παρουσίας» αναφέρει ο εκπρόσωπος του κόμματος, κ. Καλλιάνος και συμπληρώνει:
«Το Ποτάμι, αποτελούμενο από ένα ψηφιδωτό ιδεολογιών, χωρίς προτάσεις, με φωνασκίες και στην ίδια πλευρά του λόφου με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο έχουν παραμείνει μόνο οι κίονες αυτού του παλαιού διεφθαρμένου κόμματος που συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσει η Ελλάδα εδώ, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν κόμματα του ταπεινού κεντρώου χώρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου