Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Αμερικανική σοκολατοποιία ανακαλεί προϊόντα της σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα

Η αμερικανική σοκολατοποιία Mars ανακοίνωσε την Τρίτη μια γιγάντια ανάκληση προϊόντων της σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η οποία αφορά ιδιαίτερα τις μάρκες Mars και Snickers, αφού ένας καταναλωτής βρήκε «ένα μικρό κομμάτι πλαστικού» σ' ένα προϊόν του ομίλου.
Ο όμιλος, ο οποίος είχε ήδη ανακοινώσει ανάκληση προϊόντων του στη Γερμανία και την Ολλανδία, αναφέρει σε νεώτερη ανακοίνωσή του πως ανακαλεί ορισμένα από τα προϊόντα του και στη Γαλλία, στη Βρετανία, στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στην Ισπανία.

Στην Ελλάδα 
H Mars Hellas ανακοίνωσε την «αυτόβουλη προληπτική ανάκληση» ορισμένων προϊόντων SNICKERS και MARS ύστερα από το «μεμονωμένο περιστατικό εντοπισμού πλαστικής ύλης σε ένα από τα προϊόντα συγκεκριμένης παρτίδας που παρήχθη στο εργοστάσιο της MARS στο Veghel της Ολλανδίας. Η προληπτική ανάκληση αφορά στα προϊόντα με τις ακόλουθες ημερομηνίες ανάλωσης κατά προτίμηση και τύπο συσκευασιών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία:


Ο πίνακας με τα προϊόντα που ανακαλούνται



Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα SNICKERS ή/και MARS καλούνται να μην το καταναλώσουν προς αποφυγή επιπλοκών στην κατάποση.
Ουδεμία άλλη σειρά προϊόντων Mars και Snickers ανακαλείται από την Ελληνική αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες και σχετικά με τη διαδικασία αντικατάστασης των εν λόγω προϊόντων οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 98 92 989 ή μέσω e-mail στο mars.hellas@effem.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου