Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Κύμα προσφυγιάς, η Φώφη θέλει εξουσία, ο Λεβέντης βλέπει όνειρα οικουμενικής.

 Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2016

ΤΟΥ ΘΕΌΔΩΡΟΥ ΚΑΛΜΟΎΚΟΥ

prosfigopoulo 1
Ηταν της τύχης της γραφτό να βρεθεί η Ελλάδα, η τρανή και όμορφη χώρα-θεά της υφηλίου, στο έσχατο σκαλί κρίσης πολύμορφης και βαθιάς, Αδέλφια μου Ελληνες, που τελειωμό δεν έχει, ενώ οι υπεύθυνοι της κρίσης θλιβεροί εκπρόσωποι της κομματοκρατίας εξαφανίστηκαν. Εξακολουθούν να εισπράττουν όμως τις συντάξεις τους ως πρώην και να έχουν τους φρουρούς και τα ευεργετήματα. Κι η Ελλάδα έγινε ένα απέραντο καταφύγιο ταλαίπωρων προσφύγων, οι οποίοι αναζητούν μια χούφτα γης να κατοικήσουν ασφαλείς από τις βόμβες και τα βόλια του πολέμου, ξεριζωμένοι από τα σπιτικά και τα νοικοκυριά τους όπως ήταν κάποτε κι οι δικές μας οι γιαγιάδες κι οι παππούδες κι οι συγγενείς από τη Σμύρνη και το Αϊβαλί, τον Πόντο και την Πόλη.
Η κρίση βαθαίνει μέρα τη μέρα, η Ευρώπη αποδεικνύεται ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση, η Αμερική κωφεύει ενώ έχει ευθύνη και μάλιστα μεγάλη, κι ο κόσμος παρακολουθεί με απάθεια το δράμα των προσφύγων να σημαδεύει τον πολιτισμό μας. Κι η Ελλάδα; Αχ την Ελλάδα την έχουν πατήσει στην ψυχή και την πολιτική της ναυαγοί με λερωμένα ποδήματα σαράντα χρόνια τώρα, όλοι και οι τρεις κομματοκρατίες που την κυβέρνησαν, η Νέα Δημοπρασία, το ΧΑΣΟΚ και το τωρινό ασκέρι των Συριζαίων.
Και μέσα σ’ αυτή τη γενική κρίση και θλίψη, Αδέλφια μου Ελληνες, έπεσε και η είδηση-βόμβα πως η Μερκελίδα ή Χιτλερίδα αν προτιμάτε ήθελε να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ μετά εκείνο το εξ’ αντιθέτου τραγελαφικό δημοψήφισμα του Αλέξη, αλλά της τράβηξε τα γκέμια ο παρλεβού Ολάντ ο ερωτύλος. Τι αρρώστια κι αυτή ε; Δεν βαριέσαι, ας είναι καλά ο άνθρωπος κι ας είναι δέσμιος των γυναικών, μόνο να προσέχει διότι «έρως ανήκατε μάχαν και ποιεί τον άνδραν χάχαν».
Στον Σόιμπλε δεν αναφέρομαι διόλου διότι αυτός κοιμάται και ξυπνά και την Ελλάδα ονειρεύεται εκτός Ευρώπης. Τι εφιάλτης κι αυτός, ε; Ομως, η πικρή αλήθεια είναι ότι μπούκαραν να κατασπαράξουν την Ελλάδα επειδή οι δικοί μας οι βολεμένοι της κομματοκρατίας τη λεηλάτησαν οι ίδιοι. Αυτοί έκαναν τον υπερδανεισμό, ο οποίος εξελίχθηκε σήμερα σε θηρίο ανήμερο που ζητά να καταβροχθίσει την Ελλάδα. Αυτοί έστησαν το πελατειακό κράτος. Αυτοί διέλυσαν τους θεσμούς και δολίευσαν το ήθος του λαού.
Αλλά για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, Αδέλφια μου Ελληνες, κι ο λαός τα έβλεπε, κι ο λαός τα γνώριζε, κι ο λαός σιωπούσε και ψήφιζε εναλλάξ μία τη Νέα Δημοπρασία και μία το ΧΑΣΟΚ ώσπου έκαναν την Ελλάδα κι έπαθε Σοκ. Κι έτσι εμφανίστηκαν τώρα ποτάμια και λαϊκιστές πάσης μορφής και δομής, αφού μέχρι κι ο Λεβέντης μπήκε στη Βουλή και γελά λίγο και το πικραμένο χείλι των ανθρώπων. Τώρα όπου να είναι θα εμφανιστεί κι ο Καρατζαφέρης να βάλει πλάτες κι αυτός να σωθεί η πατρίς και η Ορθοδοξία!
Ευτυχώς που βγήκε κι ο Τσακαλώτος και διατράνωσε πως «το ΔΝΤ πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε ευρωπαϊκή χώρα». Αυτό προπαντός! Αλλωστε, φαίνεται κι από το δικό του το παράστημα με τα ασιδέρωτα σακάκια και πουκάμισα κι με αυτόν τον κόκκινο τορβά στον ώμο. Τελικά είναι κι αυτό μέσα στα νέα αήθη και συνήθειες που κόμισε το ασκέρι των Συριζαίων αντί να κρατούν τσάντες στα χέρια, κρεμούν τορβάδες ή back pack στους ώμους λες και είναι πρόσκοποι. Τι να πει κανείς;
Το Ποτάμι ορέγεται υπουργοποίησης, όπως και η Φώφη από τα ερείπια του ΧΑΣΟΚ και άρχισαν και μιλούν για ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα. Ο δε Λεβέντης με το γνωστό του ύφος το λέγει ξεκάθαρα, ότι βλέπει όνειρα οικουμενικής κυβέρνησης επειγόντως, λες και είναι Οικουμενική Σύνοδος. Τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει, εδώ πια που έφτασαν τα πράγματα δεν είναι καν θλιβερά, είναι για λύπηση. Κρίμα
.Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου