Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Εορταστικές εκδηλώσεις και Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης


Η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων ζητάει την ενεργό συμμετοχή όλου του Ελληνισμού στην οργάνωση και συμμετοχή στη φετινή παρέλαση.
Η παρέλαση του ελληνισμού της Νέας Αγγλίας θα γίνει την Κυριακή, 3 Απριλίου, 2016 στην λεωφόρο Boylston της Βοστώνης. Η Παρέλαση θα αρχίσει από τον ουρανοξύστη Prudential (Prudential Tower) και θα τελειώσει στην Charles Street.
Παρακαλούνται όλα τα Σωματεία και κοινότητες να συμμετάσχουν. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνήσυε με την Βασιλική Ράμμου Α' Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας στον αριθμό τηλεφώνου: 617-930-1518.


Το Πρόγραμμα των εορτασικών εκδηλώσεων για την Επανάσταση του 1821 έχει ως εξής:
    1) Παρασκευή, 1η Απριλίου, 1:00μ.μ. Δεξίωση στο Κυβερνείο και στην αίθουσα δεξιώσεων της Γερουσίας στον 3ο όροφο. Αμέσως μετά και στις 2:30μ.μ. Στην αίθουσα της Βουλής θα γίνει το επίσημο εορταστικό πρόγραμμα όπου θα συμμετάσχουν ο κυβερνήτης της Μασσαχουσέτης και άλοι αξιωματούχοι. Είσοδος Ελεύθερη. Προσκαλείται όλος ο Ελληνισμός, νέοι και μεγάλοι, γυναίκες και άνδρες να συμμετάσχουν.
  1. Στις 4:30μ.μ. Δεξίωση στο Ελληνικό Προξενείο, 86 Beacon Street, Boston, MA
  2. Σάβαττο 2, Απριλίου, 3016 το επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Marriott του Newton
    6:30μ.μ. Δεξίωση και 7:30μ.μ. Φαγητό και χορός με την ορχήστρα “Τα Δειλινά” Είσοδος $100
  3. Κυριακή, 3 Απριλίου
    10:00πμ., Δοξολογία στον καθεδρικό ναό Βοστώνης χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Μεθοδίου.
  4. 1:00μ.μ. Παρέλαση του Ελληνισμού
  5. Αμέσως μετά την Παρέλαση και περίπου στις 2:30μ.μ. Η εκδήλωση στο Πάρκο της Βοστώνης όπου θα χορέψουν το τμήμα Ευζώνων και 5 χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής μας. Είσοδος ελεύθερη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σώμα Ευζώνων ζητά μερικούς νέους από 5' 10” και πάνω να συμμετάσχουν στο τμήμα Ευζώνων όπου θα παρελάσει στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας και θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Δημήτρη Παπασλή στον αριθμό τηλεφώνου: 617-254-9327.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου