Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αβραμόπουλος: 10 ημέρες διορία για το προσφυγικό

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2016
ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΕΝΓΚΕΝ

Αβραμόπουλος: 10 ημέρες διορία για το προσφυγικό
Για τον κίνδυνο πλήρους κατάρρευσης όλου του συστήματος αν δεν υπάρξει σημαντική μείωση των ροών μεταναστών και προσφύγων από την Τουρκία τις επόμενες 10 μέρες προειδοποίησε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των Ευρωπαίων υπουργών Εσωτερικών.


«Τις επόμενες 10 μέρες, χρειαζόμαστε απτά και ξεκάθαρα αποτελέσματα, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει πλήρως όλο το σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Έλληνας Επίτροπος ζήτησε να επιταχυνθεί η εφαρμογή των ευρωπαϊκών λύσεων που έχουν συμφωνηθεί και τόνισε ότι δεν είναι ώρα για μη συντονισμένες ενέργειες.
Για την Ελλάδα είπε ότι η Κομισιόν παρακολουθεί στενά την κατάσταση, σημειώνοντας ότι η χώρα έχει τις υποχρεώσεις της, αλλά «χρειάζεται επίσης τη βοήθειά μας για να αυξήσει σημαντικά τις ικανότητες υποδοχής».
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές», τόνισε.
Απευθυνόμενος σε όσους, όπως είπε, πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε εθνικές λύσεις γιατί μια ευρωπαϊκή προσέγγιση δεν λειτουργεί, διεμήνυσε ότι οι εθνικές δράσεις είναι αυτές που θέτουν προσκόμματα στην ευρωπαϊκή προσέγγιση.
Καταδεικνύοντας την κρισιμότητα των στιγμών, υπογράμμισε: «Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου