Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Αβραμόπουλος: 10 ημέρες διορία για το προσφυγικό

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2016
ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΕΝΓΚΕΝ

Αβραμόπουλος: 10 ημέρες διορία για το προσφυγικό
Για τον κίνδυνο πλήρους κατάρρευσης όλου του συστήματος αν δεν υπάρξει σημαντική μείωση των ροών μεταναστών και προσφύγων από την Τουρκία τις επόμενες 10 μέρες προειδοποίησε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των Ευρωπαίων υπουργών Εσωτερικών.


«Τις επόμενες 10 μέρες, χρειαζόμαστε απτά και ξεκάθαρα αποτελέσματα, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει πλήρως όλο το σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Έλληνας Επίτροπος ζήτησε να επιταχυνθεί η εφαρμογή των ευρωπαϊκών λύσεων που έχουν συμφωνηθεί και τόνισε ότι δεν είναι ώρα για μη συντονισμένες ενέργειες.
Για την Ελλάδα είπε ότι η Κομισιόν παρακολουθεί στενά την κατάσταση, σημειώνοντας ότι η χώρα έχει τις υποχρεώσεις της, αλλά «χρειάζεται επίσης τη βοήθειά μας για να αυξήσει σημαντικά τις ικανότητες υποδοχής».
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές», τόνισε.
Απευθυνόμενος σε όσους, όπως είπε, πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε εθνικές λύσεις γιατί μια ευρωπαϊκή προσέγγιση δεν λειτουργεί, διεμήνυσε ότι οι εθνικές δράσεις είναι αυτές που θέτουν προσκόμματα στην ευρωπαϊκή προσέγγιση.
Καταδεικνύοντας την κρισιμότητα των στιγμών, υπογράμμισε: «Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου