Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Στο νοσοκομείο ο Μπάρκουλης - Κρεβάτι στην εντατική

Σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αγία Όλγα, νοσηλεύεται από σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Μπάρκουλης μετά από πνευμονικό οίδημα.
Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε προχθές εισαγωγή στο νοσοκομείο, αλλά σήμερα η κατάστασή του χειροτέρεψε και βρίσκεται πλέον διασωληνωμένος στην εντατική. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του Μαρία.
Ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο, έπειτα από αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη.Ο Μπάρκουλης τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από συνεχόμενα προβλήματα υγείας. Η σύζυγός του, Μαίρη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την εισαγωγή του με μία “έντονη”, σχεδόν οργισμένη ανάρτηση:
«Θέλω να σας περιγράψω την περιπέτειά μου. O Αντρέας παρουσίασε συμπτώματα γαστρορραγίας. Όπως ήταν φυσικό πήρα το 166. Δυστυχώς τα παιδιά είχαν πολύ λίγα οχήματα και εξυπηρετούσαν περιστατικά των δύο περασμένων ωρών. Η κουμπάρα μου τότε πήρε ιδιωτικό ασθενοφόρο και πήγαμε στο Γεννηματά. Μας άφησαν να περιμένουμε σχεδόν μια ώρα χωρίς να υπάρχει πιο επείγον περιστατικό. Ο γιατρός ήταν απίστευτα προκλητικός και αδιάφορος. Πήρα άρον άρον τον Αντρέα μαζί με την κουμπάρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να πάμε καλά απόψε και το πρωί να τον πάω σε ένα νοσοκομείο που θα του φερθούν με αξιοπρέπεια. είδες Αντρέα που πήγε η προσφορά σου στον πολιτισμό;;;;;;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου