Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΤΥΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Δεκτή η παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2016

Δεκτή έγινε η παραίτηση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτη Σγουρίδη από τον Αλέξη Τσίπρα, μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τις δηλώσεις του για τους αγρότες.

Δεκτή η παραίτηση Σγουρίδη Οι δηλώσεις του κ. Σγουρίδη προκάλεσαν σάλο λίγο πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τοποθετώντας με στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Τίμησα την επιλογή τους καταθέτοντας καρδιά, ψυχή και έργο» αναφέρει η επιστολή παραίτησης του κ. Σγουρίδη, και συνεχίζει: «Συνεχίζω και στηρίζω την κυβέρνηση αυτή γιατί πιστεύω πως είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που τη μαστίζει. Είναι η μόνη ελπίδα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας».Στην ίδια επιστολή, ο κ. Σγουρίδης υπογραμμίζει ότι δεν θέλει να γίνει εμπόδιο σε αυτή την ελπίδα, ιδιαίτερα μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε. «Έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του Πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή» ολοκληρώνει λέγοντας ο κ. Σγουρίδης.Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη θέση του κ. Σγουρίδη θα τοποθετηθεί η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη.
Οι δηλώσεις
Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μaximum 93.6», ο κ. Σγουρίδης αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των αγροτών. Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τους πολίτες, ο κ. Σγουρίδης απάντησε: «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα “λεφτά υπάρχουν” του Παπανδρέου».Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός ισχυρίστηκε ότι «αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζει». «Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογικά, δεν είναι καλός. Αυτή είναι η αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σγουρίδης.Μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, ο υφυπουργός προχώρησε σε διευκρινίσεις, τονίζοντας ότι δεν εννοούσε ούτε ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό ούτε οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς.«Το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το πλήξουν, δεν θα τα καταφέρουν» είπε ο κ. Σγουρίδης, και συμπλήρωσε: «Αν από μια ολόκληρη συνέντευξη 30 λεπτών με ένα πολύ ενδιαφέροντα διάλογο, κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα και τίτλους που αφορούν στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, μάλλον αρέσκονται στο να απομονώνουν μια ατυχή λέξη και όχι την ουσία ολόκληρης της συνέντευξης».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου