Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Σε εταιρεία του Αντώνη Ρέμου ανήκε το τζιπ του Παντελίδη


Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2016

JEEP


Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 30χρονη που επέβαινε στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη.
Η 30χρονη φέρει σοβαρά τραύματα στο θώρακα, στο δεξί χέρι και το δεξί πόδι με τους γιατρούς να θεωρούν την κατάστασή της σταθερά κρίσιμη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα τραυματίστηκε από λυγισμένη λαμαρίνα, πιθανότατα από την ίδια που σκότωσε ακαριαία τον Παντελή Παντελίδη. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να διαφύγει του κινδύνου για τη ζωή της.
Αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η 21χρονη συνεπιβάτης, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού και έχει τραυματιστεί πολύ ελαφρότερα. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται καλή και ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα να δώσει για δεύτερη φορά κατάθεση στην Τροχαία.
Στην πρώτη και ιδιαίτερα σύντομη κατάθεσή της είχε δηλώσει ότι δεν φορούσε ζώνη, ότι εκείνη ήταν συνοδηγός -και όχι η 30χρονη φίλη της, όπως αρχικά είχε ειπωθεί- και πως αδυνατεί να θυμηθεί τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η νεαρή κοπέλα βιώνει μετατραυματικό σοκ και έτσι δεν μπόρεσε να διαφωτίσει περισσότερο τους αξιωματικούς της Τροχαίας.
Το μοιραίο τζιπ εξετάζεται εξονυχιστικά από τους πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την Αστυνομία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ανήκει σε εταιρία του Αντώνη Ρέμου, στενού φίλου του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Ο Ρέμος το είχε δανείσει για λίγες ημέρες στον Παντελίδη, ο οποίος δεν είχε εμπειρία οδήγησης τζιπ, καθώς συνήθιζε να οδηγάει χαμηλά σπορ διθέσια αυτοκίνητα.
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου