Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Κινηματογραφική απόδραση σχεδίαζαν Ρούπα-Μαζιώτης


ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ

Η ψυχραιμία ενός πιλότου απέτρεψε την τελευταία στιγμή την προσπάθεια της Πόλας Ρούπα να βοηθήσει τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το όπλο που χρησιμοποίησε η καταζητούμενη συνδέθηκε από άντρες της ΕΛ.ΑΣ με όπλο, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί από τον Μαζιώτη κατά τη διάρκεια ληστείας στην Κλειτορία Αχαΐας τον Μάρτιο του 2014.

Κινηματογραφική απόδραση σχεδίαζαν Ρούπα-Μαζιώτης

Ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε στις 13:45 από την περιοχή Θερμησία Πόρτο Χελίου Αργολίδας. Ο πιλότος γνώριζε ότι από την Αργολίδα θα έκανε έναν ενδιάμεσο σταθμό στο χωριό Θεολόγο Φθιώτιδας για να παραλάβει πέντε άτομα και στη συνέχεια θα συνέχιζαν το ταξίδι τους για την Κύθνο.
Περίπου μισή ώρα μετά την απογείωση, η Πόλα Ρούπα απείλησε τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου με όπλο και του ζήτησε να αλλάξει πορεία. Ο πιλότος προσπάθησε να αφοπλίσει την καταζητούμενη, με αποτέλεσμα εκείνη να πυροβολήσει και να αρχίσει να χάνει ύψος το ελικόπτερο. Τελικά, κατόπιν προσπαθειών του κυβερνήτη αποφεύχθηκε η πρόσκρουση στο έδαφος και το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε μη κατοικημένη ορεινή περιοχή, μεταξύ των χωριών Πλαταιών και Ερυθρών.
Μετά την προσγείωση, η Ρούπα κατέφερε να διαφύγει αλλά άφησε μέσα στο ελικόπτερο έναν γεμιστήρα όπλου. Κατά την αυτοψία, η οποία διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε η ύπαρξη τριών οπών στο πιλοτήριο του ελικοπτέρου, δύο στον εμπρόσθιο ανεμοθώρακα και μίας στην κονσόλα οργάνων, ενώ μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου