Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Κινηματογραφική απόδραση σχεδίαζαν Ρούπα-Μαζιώτης


ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ

Η ψυχραιμία ενός πιλότου απέτρεψε την τελευταία στιγμή την προσπάθεια της Πόλας Ρούπα να βοηθήσει τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το όπλο που χρησιμοποίησε η καταζητούμενη συνδέθηκε από άντρες της ΕΛ.ΑΣ με όπλο, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί από τον Μαζιώτη κατά τη διάρκεια ληστείας στην Κλειτορία Αχαΐας τον Μάρτιο του 2014.

Κινηματογραφική απόδραση σχεδίαζαν Ρούπα-Μαζιώτης

Ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε στις 13:45 από την περιοχή Θερμησία Πόρτο Χελίου Αργολίδας. Ο πιλότος γνώριζε ότι από την Αργολίδα θα έκανε έναν ενδιάμεσο σταθμό στο χωριό Θεολόγο Φθιώτιδας για να παραλάβει πέντε άτομα και στη συνέχεια θα συνέχιζαν το ταξίδι τους για την Κύθνο.
Περίπου μισή ώρα μετά την απογείωση, η Πόλα Ρούπα απείλησε τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου με όπλο και του ζήτησε να αλλάξει πορεία. Ο πιλότος προσπάθησε να αφοπλίσει την καταζητούμενη, με αποτέλεσμα εκείνη να πυροβολήσει και να αρχίσει να χάνει ύψος το ελικόπτερο. Τελικά, κατόπιν προσπαθειών του κυβερνήτη αποφεύχθηκε η πρόσκρουση στο έδαφος και το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε μη κατοικημένη ορεινή περιοχή, μεταξύ των χωριών Πλαταιών και Ερυθρών.
Μετά την προσγείωση, η Ρούπα κατέφερε να διαφύγει αλλά άφησε μέσα στο ελικόπτερο έναν γεμιστήρα όπλου. Κατά την αυτοψία, η οποία διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε η ύπαρξη τριών οπών στο πιλοτήριο του ελικοπτέρου, δύο στον εμπρόσθιο ανεμοθώρακα και μίας στην κονσόλα οργάνων, ενώ μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου