Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Ποιά Εξωτερική Πολιτική;
Όταν έχεις “συμμάχους” που μοναδικός σκοπός είναι τα δικά τους συμφέροντα τι τους θέλεις τους εχθρούς!
Βλέπουμε την επιρροή και “χαλιναγώγηση” της εξωτερικής πολιτικής από τους Μεγάλους “συμμάχους” οι οποίοι έχουν περισσότερα συμφέροντα να “υποδεικνύουν” και να γίνεται το δικό τους.
Βέβαια στην πραγματοποίηση των σκοπών πρέπει να συντελέσουν και οι κυβερνώντες του σήμερα, του χθες του προχθές. Και όταν δεν συμφωνούν αντικαθίστανται.

Το αλισβερίσι που γινόταν εις βάρος του λαού από τα αρπακτικά της ντόπιας οικονομικό-πολιτικής “συμμορίας είναι γνωστά όπως είναι γνωστά και τα αποτελέσματα, όσα τέλος πάντων έγιναν γνωστά.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κοντά στους “ηγέτες” υπήρχαν και κολλητοί τους “ρουφιάνοι” πράκτορες που θα έβγαζαν στη φόρα κομμάτια από τη σκοτεινή ζωή πολιτικών έτσι αρκετές φορές οι “ηγέτες” αποσύρθηκαν. Γνωρίζετε κάποιον;

Οικονομικές ατασθαλίες, off shore εταιρείες, χρηματό-αποστολές με τούβλα άλλοτε σε πάμπερς, άλλοτε σε σάκους καταγράφονται και αξιοποιούνται όταν έρθει η ώρα. Όπως επίσης και σεξουαλικές προτιμήσεις με ροζ σκάνδαλα “αδερφές” και παιδάκια. 
Ξέρετε κάποιον;

Η αλήθεια είναι ότι οι Μεγάλοι χρησιμοποιούν τους “άμυαλους” και εγωιστές πολιτικούς που η εξουσία και τα φώτα της δημοσιότητας είναι αυτό που ζητούν! Εξ άλλου οι Μεγάλοι έχουν μεγάλα κεφάλαια για να αγοράσουν πολιτικούς της οκάς γι' αυτό πολλοί άξιοι πολιτικοί πέρασαν στην αφάνεια.

Προς θεού δεν θέλω να σας βάλω σε υπόνοιες αλλά μήπως αυτά συμβαίνουν;

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου