Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ποιά Εξωτερική Πολιτική;




Όταν έχεις “συμμάχους” που μοναδικός σκοπός είναι τα δικά τους συμφέροντα τι τους θέλεις τους εχθρούς!
Βλέπουμε την επιρροή και “χαλιναγώγηση” της εξωτερικής πολιτικής από τους Μεγάλους “συμμάχους” οι οποίοι έχουν περισσότερα συμφέροντα να “υποδεικνύουν” και να γίνεται το δικό τους.
Βέβαια στην πραγματοποίηση των σκοπών πρέπει να συντελέσουν και οι κυβερνώντες του σήμερα, του χθες του προχθές. Και όταν δεν συμφωνούν αντικαθίστανται.

Το αλισβερίσι που γινόταν εις βάρος του λαού από τα αρπακτικά της ντόπιας οικονομικό-πολιτικής “συμμορίας είναι γνωστά όπως είναι γνωστά και τα αποτελέσματα, όσα τέλος πάντων έγιναν γνωστά.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κοντά στους “ηγέτες” υπήρχαν και κολλητοί τους “ρουφιάνοι” πράκτορες που θα έβγαζαν στη φόρα κομμάτια από τη σκοτεινή ζωή πολιτικών έτσι αρκετές φορές οι “ηγέτες” αποσύρθηκαν. Γνωρίζετε κάποιον;

Οικονομικές ατασθαλίες, off shore εταιρείες, χρηματό-αποστολές με τούβλα άλλοτε σε πάμπερς, άλλοτε σε σάκους καταγράφονται και αξιοποιούνται όταν έρθει η ώρα. Όπως επίσης και σεξουαλικές προτιμήσεις με ροζ σκάνδαλα “αδερφές” και παιδάκια. 
Ξέρετε κάποιον;

Η αλήθεια είναι ότι οι Μεγάλοι χρησιμοποιούν τους “άμυαλους” και εγωιστές πολιτικούς που η εξουσία και τα φώτα της δημοσιότητας είναι αυτό που ζητούν! Εξ άλλου οι Μεγάλοι έχουν μεγάλα κεφάλαια για να αγοράσουν πολιτικούς της οκάς γι' αυτό πολλοί άξιοι πολιτικοί πέρασαν στην αφάνεια.

Προς θεού δεν θέλω να σας βάλω σε υπόνοιες αλλά μήπως αυτά συμβαίνουν;

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου