Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Ποιά Εξωτερική Πολιτική;
Όταν έχεις “συμμάχους” που μοναδικός σκοπός είναι τα δικά τους συμφέροντα τι τους θέλεις τους εχθρούς!
Βλέπουμε την επιρροή και “χαλιναγώγηση” της εξωτερικής πολιτικής από τους Μεγάλους “συμμάχους” οι οποίοι έχουν περισσότερα συμφέροντα να “υποδεικνύουν” και να γίνεται το δικό τους.
Βέβαια στην πραγματοποίηση των σκοπών πρέπει να συντελέσουν και οι κυβερνώντες του σήμερα, του χθες του προχθές. Και όταν δεν συμφωνούν αντικαθίστανται.

Το αλισβερίσι που γινόταν εις βάρος του λαού από τα αρπακτικά της ντόπιας οικονομικό-πολιτικής “συμμορίας είναι γνωστά όπως είναι γνωστά και τα αποτελέσματα, όσα τέλος πάντων έγιναν γνωστά.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κοντά στους “ηγέτες” υπήρχαν και κολλητοί τους “ρουφιάνοι” πράκτορες που θα έβγαζαν στη φόρα κομμάτια από τη σκοτεινή ζωή πολιτικών έτσι αρκετές φορές οι “ηγέτες” αποσύρθηκαν. Γνωρίζετε κάποιον;

Οικονομικές ατασθαλίες, off shore εταιρείες, χρηματό-αποστολές με τούβλα άλλοτε σε πάμπερς, άλλοτε σε σάκους καταγράφονται και αξιοποιούνται όταν έρθει η ώρα. Όπως επίσης και σεξουαλικές προτιμήσεις με ροζ σκάνδαλα “αδερφές” και παιδάκια. 
Ξέρετε κάποιον;

Η αλήθεια είναι ότι οι Μεγάλοι χρησιμοποιούν τους “άμυαλους” και εγωιστές πολιτικούς που η εξουσία και τα φώτα της δημοσιότητας είναι αυτό που ζητούν! Εξ άλλου οι Μεγάλοι έχουν μεγάλα κεφάλαια για να αγοράσουν πολιτικούς της οκάς γι' αυτό πολλοί άξιοι πολιτικοί πέρασαν στην αφάνεια.

Προς θεού δεν θέλω να σας βάλω σε υπόνοιες αλλά μήπως αυτά συμβαίνουν;

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου