Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Άρχισαν τα “όργανα”. Άγρια συμπλοκή Ελλήνων και Σκοπιανών για τη «Μακεδονία»


Άγρια συμπλοκή μεταξύ ελλήνων και σκοπιανών εφήβων «για το όνομα της Μακεδονίας» αποκαλύπτουν ΜΜΕ στην ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Makfax ο καυγάς συνέβη στην περιοχή Νέοι Πόροι Πιερίας, κατά τη διάρκεια ταξιδιού ομάδας χάντμπολ των Σκοπίων στην ελληνική πόλη.
Όλα ξεκίνησαν, όταν μια έφηβη, ηλικίας 17-18 ετών, ρώτησε τους σκοπιανούς από που είναι και εκείνοι απάντησαν πως «είναι από τη Μακεδονία».
Η νεαρή ξεκίνησε να λογομαχεί μαζί τους για το όνομα και λίγο αργότερα επέστρεψε στο σημείο με παρέα ελλήνων εφήβων.
Οι δύο ομάδες εφήβων άρχισαν να καυγαδίζουν, μέχρι που τελικά ήρθαν στα χέρια. Σύμφωνα με το Makfax «ο καβγάς ήταν πολύ άγριος και είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό πολλών ατόμων», χωρίς να διευκρινίζει αν οι τραυματίες ήταν Έλληνες ή Σκοπιανοί.
Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα της ΠΓΔΜ, η συμπλοκή έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ πολλοί από τους εμπλεκόμενους «κατέληξαν στο νοσοκομείο, με αρκετά σοβαρά τραύματα».
Η ιστοσελίδα καταλήγει ότι προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την ιδιοκτήτρια της ομάδας χάντμπολ της ΠΓΔΜ, όμως εκείνη δεν απαντούσε στις κλείσεις της, ενώ λίγο αργότερα «έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου