Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Δυσφορία των Ομογενών της Βοστώνης για το όνομα Μακεδονία

Τρίτη, 26 Ιουνίου, 2018

Πολλοί δεν θα πάνε στην Ελλάδα φέτος για διακοπές ενώ αρκετοί ακύρωσαν αεροπορικά εισιτήρια που είχαν βγάλει για την Ελλάδα.

Η αντίδραση της Ομογένειας της Βοστώνης για το πρόσφατο “ξεπούλημα” του ονόματος της Μακεδονίας μας είναι φανερή ενώ πολλοί είναι αυτοί που πνέουν μένεα εναντίον της συμφωνίας Τσίπρα-Κοτζιά όπου παρέδωσαν το "Μακεδονία".

Ακούσαμε ότι οι συνυπεύθυνοι της κυβέρνησης είναι ανεπιθύμητοι στη Βοστώνη και εάν κάποιος από αυτούς ξεμυτίσει θα γίνει το “έλα να δεις”.
Δεν πάμε Ελλάδα είπαν αρκετοί. “Δεν θα υποστηρίξω τον Τσίπρα και τον Καμένο". “Προδότες” είπαν κάποιοι άλλοι.
Στα Ελληνικά στέκια και στα Φεστιβάλ οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. “Ανιστόρητους”, “αγράμματους” , που πούλησαν τη Πατρίδα λένε για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κάποιοι άλλοι είπαν “θα τα πουλήσουμε ότι έχουμε στην Ελλάδα”. “Δεν θα πληρώνω εγώ τα σπασμένα”.
Μάθαμε ότι πολλοί δεν θα πάνε στην Ελλάδα τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι ενώ μάθαμε ότι αρκετοί ακύρωσαν τα αεροπορικά εισιτήρια.
Φλώριδα και Καραβαϊκή είναι ο προορισμός πολλών που πριν πήγαιναν Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου