Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Δυσφορία των Ομογενών της Βοστώνης για το όνομα Μακεδονία

Τρίτη, 26 Ιουνίου, 2018

Πολλοί δεν θα πάνε στην Ελλάδα φέτος για διακοπές ενώ αρκετοί ακύρωσαν αεροπορικά εισιτήρια που είχαν βγάλει για την Ελλάδα.

Η αντίδραση της Ομογένειας της Βοστώνης για το πρόσφατο “ξεπούλημα” του ονόματος της Μακεδονίας μας είναι φανερή ενώ πολλοί είναι αυτοί που πνέουν μένεα εναντίον της συμφωνίας Τσίπρα-Κοτζιά όπου παρέδωσαν το "Μακεδονία".

Ακούσαμε ότι οι συνυπεύθυνοι της κυβέρνησης είναι ανεπιθύμητοι στη Βοστώνη και εάν κάποιος από αυτούς ξεμυτίσει θα γίνει το “έλα να δεις”.
Δεν πάμε Ελλάδα είπαν αρκετοί. “Δεν θα υποστηρίξω τον Τσίπρα και τον Καμένο". “Προδότες” είπαν κάποιοι άλλοι.
Στα Ελληνικά στέκια και στα Φεστιβάλ οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. “Ανιστόρητους”, “αγράμματους” , που πούλησαν τη Πατρίδα λένε για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κάποιοι άλλοι είπαν “θα τα πουλήσουμε ότι έχουμε στην Ελλάδα”. “Δεν θα πληρώνω εγώ τα σπασμένα”.
Μάθαμε ότι πολλοί δεν θα πάνε στην Ελλάδα τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι ενώ μάθαμε ότι αρκετοί ακύρωσαν τα αεροπορικά εισιτήρια.
Φλώριδα και Καραβαϊκή είναι ο προορισμός πολλών που πριν πήγαιναν Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου