Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Δυσφορία των Ομογενών της Βοστώνης για το όνομα Μακεδονία

Τρίτη, 26 Ιουνίου, 2018

Πολλοί δεν θα πάνε στην Ελλάδα φέτος για διακοπές ενώ αρκετοί ακύρωσαν αεροπορικά εισιτήρια που είχαν βγάλει για την Ελλάδα.

Η αντίδραση της Ομογένειας της Βοστώνης για το πρόσφατο “ξεπούλημα” του ονόματος της Μακεδονίας μας είναι φανερή ενώ πολλοί είναι αυτοί που πνέουν μένεα εναντίον της συμφωνίας Τσίπρα-Κοτζιά όπου παρέδωσαν το "Μακεδονία".

Ακούσαμε ότι οι συνυπεύθυνοι της κυβέρνησης είναι ανεπιθύμητοι στη Βοστώνη και εάν κάποιος από αυτούς ξεμυτίσει θα γίνει το “έλα να δεις”.
Δεν πάμε Ελλάδα είπαν αρκετοί. “Δεν θα υποστηρίξω τον Τσίπρα και τον Καμένο". “Προδότες” είπαν κάποιοι άλλοι.
Στα Ελληνικά στέκια και στα Φεστιβάλ οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. “Ανιστόρητους”, “αγράμματους” , που πούλησαν τη Πατρίδα λένε για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κάποιοι άλλοι είπαν “θα τα πουλήσουμε ότι έχουμε στην Ελλάδα”. “Δεν θα πληρώνω εγώ τα σπασμένα”.
Μάθαμε ότι πολλοί δεν θα πάνε στην Ελλάδα τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι ενώ μάθαμε ότι αρκετοί ακύρωσαν τα αεροπορικά εισιτήρια.
Φλώριδα και Καραβαϊκή είναι ο προορισμός πολλών που πριν πήγαιναν Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου