Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Στο Ελσίνκι η συνάντηση Τραμπ – Πούτιν


Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018Στο Ελσίνκι, στις 16 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον Λευκό Οίκο.
«Αυτή η συνάντηση κορυφής θα διαρκέσει ασφαλώς μερικές ώρες», δήλωσε μια μέρα νωρίτερα ο σύμβουλος του Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ και συμπλήρωσε: «Ασφαλώς οι πρόεδροι θα συναντηθούν το μεσημέρι. Αναμφισβήτητα θα είναι μια συζήτηση τετ-α-τετ, επίσης προβλέπεται, να υπάρξει ασφαλώς κάποια εκδήλωση στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου, το πιθανότερο ένα πρόγευμα εργασίας και μια κοινή συνέντευξη τύπου».
Επισημαίνεται ότι οι δύο πρόεδροι, μετά το τέλος των συνομιλιών τους, θα προβούν σε κοινή δήλωση η οποία θα σκιαγραφήσει τα περαιτέρω βήματα των δύο μερών στο πλαίσιο της βελτίωσης των διμερών σχέσεων και στο πλαίσιο των κοινών δράσεων στην διεθνή σκηνή και στο πλαίσιο των εγγυήσεων της διεθνούς σταθερότητας και ασφάλειας. 
«Πριν από τη συνάντηση (σ.σ. με τον Πούτιν) υπήρξαν κλειστές επαφές, κατά την πορεία των οποίων συμφωνήθηκαν οι παράμετροι και οι δυνατότητες μιας τέτοιας συνάντησης (σ.σ. του Ρώσου και Αμερικανού προέδρου), δήλωσε ο Ουσακόφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο «επελέγη μια βολική τοποθεσία και για μας και για την αμερικανική πλευρά».

Κύριο γεγονός του καλοκαιριού

Ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνάντηση κορυφής των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ θα είναι το κύριο διεθνές γεγονός του καλοκαιριού.
«Η συνάντηση αυτή σχεδιαζόταν εδώ και καιρό, έχει τεράστια σημασία και για τη Ρωσία και για την Αμερική σε διμερές επίπεδο. Όμως έχει και τεράστια σημασία και για όλη την διεθνή κατάσταση. Νομίζω ότι θα είναι το κύριο γεγονός αυτού του καλοκαιριού», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: cnn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου