Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Βίντεο: Σκύλος της Αστυνομίας κάνει τεχνητή αναπνοή!

Τετάρτη, 27 Ιουνίου, 2018

Εντυπωσιακό!

Την εντυπωσιακή, ικανότητά του στην παροχή πρώτων βοηθειών έδειξε ένας σκύλος της Αστυνομίας στη Μαδρίτη. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας αστυνομικός πέφτει στο έδαφος και προσποιείται ότι δεν έχει τις αισθήσεις του. 

Τότε, ο Poncho έχοντας αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης επεμβαίνει φορώντας στην πλάτη του την εξάρτηση με τον αστυνομικό φάρο και πηδά ξανά και ξανά στο στήθος του αστυνομικού με τα μπροστινά του πόδια, κάνοντας πολύ καλά τις κινήσεις που χρειάζονται για την τεχνητή αναπνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου