Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Βίντεο: Σκύλος της Αστυνομίας κάνει τεχνητή αναπνοή!

Τετάρτη, 27 Ιουνίου, 2018

Εντυπωσιακό!

Την εντυπωσιακή, ικανότητά του στην παροχή πρώτων βοηθειών έδειξε ένας σκύλος της Αστυνομίας στη Μαδρίτη. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας αστυνομικός πέφτει στο έδαφος και προσποιείται ότι δεν έχει τις αισθήσεις του. 

Τότε, ο Poncho έχοντας αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης επεμβαίνει φορώντας στην πλάτη του την εξάρτηση με τον αστυνομικό φάρο και πηδά ξανά και ξανά στο στήθος του αστυνομικού με τα μπροστινά του πόδια, κάνοντας πολύ καλά τις κινήσεις που χρειάζονται για την τεχνητή αναπνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου