Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Οι Ελληνικές Σημαίες και τα Ελληνόπουλα στόλισαν το Fenway ParkΜία ωραία γιορτή τιμή για τον Ελληνισμό έγινε μπροστά σε 38,000 κόσμο στο γήπεδο της ομάδας μπέιζμπολ της Βοστώνης.
Τιμήθηκε ο αείμνηστος Golden Greek, Harry Agganis ο αθλητής από το Λυνν με καταγωγή από τη Λακωνία και Έλληνες της περιοχής για την προσφορά τους όπως ο Γεώργιος Μπεχράκης, η Κατερίνα Σακελάρης, η Μαρία Στεφάνου, ο ιατρός Γεώργιος Θεοδώρου...
Την πρώτη μπάλα (first pitch) την πέταξε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον κ. Χάρης Λαλάκος.
Πριν αρχίσει ο αγώνας ένα συγκρότημα παιδιών με Κρητικές ενδυμασίες χόρεψε Κρητικούς χορός έξω από το Στάδιο ενώ μέσα σε ειδικό χώρο του σταδίου χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα του Δρ. Γιάννη Παππά.  Τον Εθνικό Ύμνο έψαλλαν παιδιά από το Σχολείο της Αγίας Αικατερίνης του Braintree.
Στην προ του αγώνα τελετή παρευρέθηκε ο μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι ομογενείς.
Για την ιστορία ο αγώνας έλιξε με νίκη της ομάδας της Βοστώνης, Red Sox – Los Angeles 9-6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου