Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Οι Ελληνικές Σημαίες και τα Ελληνόπουλα στόλισαν το Fenway ParkΜία ωραία γιορτή τιμή για τον Ελληνισμό έγινε μπροστά σε 38,000 κόσμο στο γήπεδο της ομάδας μπέιζμπολ της Βοστώνης.
Τιμήθηκε ο αείμνηστος Golden Greek, Harry Agganis ο αθλητής από το Λυνν με καταγωγή από τη Λακωνία και Έλληνες της περιοχής για την προσφορά τους όπως ο Γεώργιος Μπεχράκης, η Κατερίνα Σακελάρης, η Μαρία Στεφάνου, ο ιατρός Γεώργιος Θεοδώρου...
Την πρώτη μπάλα (first pitch) την πέταξε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον κ. Χάρης Λαλάκος.
Πριν αρχίσει ο αγώνας ένα συγκρότημα παιδιών με Κρητικές ενδυμασίες χόρεψε Κρητικούς χορός έξω από το Στάδιο ενώ μέσα σε ειδικό χώρο του σταδίου χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα του Δρ. Γιάννη Παππά.  Τον Εθνικό Ύμνο έψαλλαν παιδιά από το Σχολείο της Αγίας Αικατερίνης του Braintree.
Στην προ του αγώνα τελετή παρευρέθηκε ο μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι ομογενείς.
Για την ιστορία ο αγώνας έλιξε με νίκη της ομάδας της Βοστώνης, Red Sox – Los Angeles 9-6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου