Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

Μουντιάλ 2018: Η Σερβία ζητά να τιμωρηθούν Σακίρι-Τσάκα για τον «αλβανικό αετό»

Αν κριθούν «ένοχοι» με βάση το άρθρο 54 για πρόκληση τότε μπορεί να τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές

xaka-new-sim
Επίσημη καταγγελία στη FIFA για τον «αλβανικό αετό» που έκαναν οι δύο σκόρερ της Ελβετίας στον αγώνα με τη Σερβία υπέβαλε το Βελιγράδι.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Σερβίας, Γιόβαν Σουρμπάτοβιτς, έχει ήδη αποσταλεί επιστολή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την κίνηση που έκαναν οι Γκρανίτ Τσάκα και Σέρνταν Σακίρι όταν ο δεύτερος έγραψε το τελικό 2-1 στον αγώνα της Παρασκευής.

Οι Σέρβοι ζητούν, επίσης, εξηγήσεις για τα παπούτσια του Σακίρι, στο ένα εκ των οποίων υπάρχει η σημαία του Κοσόβου.

Παράλληλα οι Σέρβοι διαμαρτύρονται για τη φάση του 66ου λεπτού όταν ο σκόρερ τους Αλεξάντερ Μίτροβιτς έπεσε στο έδαφος μέσα στην περιοχή της Ελβετίας αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε πέναλτι.

«Η αμφιλεγόμενη λεπτομέρεια του 66ου λεπτού δεν είναι ο μοναδικός λόγος που στείλαμε επιστολή στη FIFA Υπάρχει και το θέμα με τα παπούτσια του Σακίρι, το ερώτημα για αρκετές αμφιλεγόμενες σημαίες στις εξέδρες και φυσικά ο πανηγυρισμός των δύο γκολ της Ελβετίας» είπε ο Σουρμπάτοβιτς.

Σύμφωνα με το άρθρο 54 του πειθαρχικού κώδικα της FIFA που ορίζει τι αποτελεί «πρόκληση του κοινού» οι δύο παιχτες της Αλβανίας αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας για δύο αγωνιστικές.

Εκπρόσωπος της FIFA που μίλησε στην εφημερίδα Telegraph είπε ότι η ομοσπονδία είχε δώσει το «πράσινο φως» στον Σακίρι να φοράει τα παπούτσια με τις διαφορετικές σημαίες.

Ο Σακίρι έχει γεννηθεί στο Κόσοβο ενώ οι γονείς του Τσάκα γεννήθηκαν στο Κόσοβο αλλά έχουν καταγωγή από την Αλβανία. Ο πατέρας του δεύτερου, μάλιστα, στο παρελθόν έχει συλληφθεί γιατί προωθούσε την ανεξαρτησία του Κοσόβου.

Ερωτηθείς μετά το τέλος του ματς για την κίνησή του ο Σακίρι αρκέστηκε μόνο στη φράση «έτσι το ένιωσα». «Στο ποδόσφαιρο τα συναισθήματα είναι έντονα. Δείτε τι έκανα και αποδώστε το στο συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε άλλο γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου