Το κόκκινο χρώμα, η γλυκιά γεύση της φράουλας και η υπέροχη φωνή της Γλυκερίας κυριαρχούσαν την Παρασκευή το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Μανωλάδας όπου πραγματοποιήθηκε η φετινή γιορτή της φράουλας.
Η μοναδική Γλυκερία για πρώτη φορά στο Νέα Μανωλάδα ταξίδεψε τους εκατοντάδες θεατές σε μουσικά μονοπάτια σε μια αξέχαστη συναυλία με άριστη οργάνωση και τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Μανωλάδας «Ελπίζω». Συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια και ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Από αριστερά: Ανδρέας Χαμουζάς, Πάνος Μπράμος, Δημήτρης Βασιλόπουλος και Σπύρος Βασιλείου

Στην όμορφη εκδήλωση παρόντες ήταν: Γιώργος Γεωργιόπουλος αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηλείας, Πάνος Μπράμος αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Γιάννης Αρβανιτάκης περιφερειακός σύμβουλος, Ναμπίλ Μοράντ δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης, Μαρία Μπίλια πρόεδρος ΔΣ Δήμου Πηνειού, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, των δήμων Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού. Ο κόσμος και φέτος είχε έρθει από την Ηλεία και την Αχαία για την γιορτή.
Για την ιστορία τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ελπίζω που διοργάνωσαν αυτή τήν καταπληκτική γιορτή είναι: Ζωή Δημητροπούλου-Σοφιανοπουλου πρόεδρος-Αντώνης Τζιτζογλακης αντιπρόεδρος-Χρύσα Δρακακη-Ιορδανιδη Γραμματέας Αννα Ψηλοπαναγιωτη-Γουργαρη ταμίας Αγγελική Καπελη-Τακτικού μέλος (φωτογραφίες από flashstars).
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ