Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Χαμός στα social με τον αποκλεισμό Γερμανίας: Χωρίς νίκη στη Ρωσία εδώ και 80 χρόνια


Good Bye Germany 

Από τον όμιλο προχωρούν η Σουηδία που κέρδισε 3-0 το Μεξικό, ενώ η ομάδα της Γερμανίας τερμάτισε στην τελευταία θέση.
Οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και δίκαια ηττήθηκαν από τους Νοτιοκορεάτες. Όπως καταλαβαίνετε, ακολούθησε ο κακός χαμός στα κοινωνικά δίκτυα με τις «πολιτικές» αναφορές να δίνουν και να παίρνουν. Πολλοί δε, αναφέρθηκαν στην ήττα της Γερμανίας στα ρωσικά εδάφη κατά των Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ άλλοι συσχέτισαν τον ιστορικό αποκλεισμό με την παρουσία του προέδρου της ΝΔ στο Βερολίνο. Ο Κ. Μητσοτάκης είχε αναρτήσει άλλωστε φωτογραφία του στο Instagram την ώρα που παρακολουθούσε την αναμέτρηση.
«Και στο τέλος οι Γερμανοί δεν κερδίζουν πια», ήταν πάντως η… φαρμακερή ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ στο twitter, μερικά δευτερόλεπτα μετά τον εκκωφαντικό αποκλεισμό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.
Σημειώνεται πως για την… αποκατάσταση της «αλήθειας», η ομάδα του Γιοάχιμ Λεβ κατάφερε φέτος να κάνει μια νίκη στη Ρωσία (2-1 τη Σουηδία στις καθυστερήσεις), αλλά δεν ήταν τελικά αρκετή για την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου