Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Χαμός στα social με τον αποκλεισμό Γερμανίας: Χωρίς νίκη στη Ρωσία εδώ και 80 χρόνια


Good Bye Germany 

Από τον όμιλο προχωρούν η Σουηδία που κέρδισε 3-0 το Μεξικό, ενώ η ομάδα της Γερμανίας τερμάτισε στην τελευταία θέση.
Οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και δίκαια ηττήθηκαν από τους Νοτιοκορεάτες. Όπως καταλαβαίνετε, ακολούθησε ο κακός χαμός στα κοινωνικά δίκτυα με τις «πολιτικές» αναφορές να δίνουν και να παίρνουν. Πολλοί δε, αναφέρθηκαν στην ήττα της Γερμανίας στα ρωσικά εδάφη κατά των Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ άλλοι συσχέτισαν τον ιστορικό αποκλεισμό με την παρουσία του προέδρου της ΝΔ στο Βερολίνο. Ο Κ. Μητσοτάκης είχε αναρτήσει άλλωστε φωτογραφία του στο Instagram την ώρα που παρακολουθούσε την αναμέτρηση.
«Και στο τέλος οι Γερμανοί δεν κερδίζουν πια», ήταν πάντως η… φαρμακερή ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ στο twitter, μερικά δευτερόλεπτα μετά τον εκκωφαντικό αποκλεισμό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.
Σημειώνεται πως για την… αποκατάσταση της «αλήθειας», η ομάδα του Γιοάχιμ Λεβ κατάφερε φέτος να κάνει μια νίκη στη Ρωσία (2-1 τη Σουηδία στις καθυστερήσεις), αλλά δεν ήταν τελικά αρκετή για την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου