Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Χάος στην Αργεντινή: οι παίκτες ζήτησαν να ...αναλάβουν την εθνική

Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018Ημέρες χάους ζει η Αργεντινή, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Σύμφωνα με αυτά οι παίκτες ζήτησαν από την ομοσπονδία νa μην τους καθοδηγήσει ο Χόρχε Σαμπάολι στο τελευταίο παιχνίδι με την Νιγηρία, αλλά ο πρόεδρός Κλαούντιο Τάπια επιβεβαίωσε την παραμονή του.
Χάος στην Αργεντινή: οι παίκτες ζήτησαν να ...αναλάβουν την εθνική
Η εμπιστοσύνη στον Χόρχε Σαμπαόλι από τους παίκτες έχει χαθεί, αλλά ενημερώθηκαν σε συνάντηση με την ομοσπονδία, ότι η απομάκρυνσή του δεν είναι δυνατή για οικονομικούς λόγους, αφού το συμβόλαιό είναι μέχρι το 2022 και θα πρέπει να αποζημιωθεί με 16 εκατομμύρια.

Μάλιστα, μετά από αυτή την εξέλιξη, ζήτησαν από την ομοσπονδία αφού δεν μπορεί να τον απομακρύνει, να τον παροπλίσει, να τον βάλει στη γωνία, αφήνοντας στους παίκτες τις αποφάσεις για την ενδεκάδα, την προπόνηση και ότι αφορά την εθνική ομάδα.

Ο Κλαούντιο Τάπια, από την πλευρά του, αναγνώρισε υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα δύο μέρη. Για μια στιγμή φάνηκε να υποστηρίζει την… εξέγερση, αλλά τελικά αποφάσισε την παραμονή του Χόρχε Σαμπαόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου