Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Χάος στην Αργεντινή: οι παίκτες ζήτησαν να ...αναλάβουν την εθνική

Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018Ημέρες χάους ζει η Αργεντινή, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Σύμφωνα με αυτά οι παίκτες ζήτησαν από την ομοσπονδία νa μην τους καθοδηγήσει ο Χόρχε Σαμπάολι στο τελευταίο παιχνίδι με την Νιγηρία, αλλά ο πρόεδρός Κλαούντιο Τάπια επιβεβαίωσε την παραμονή του.
Χάος στην Αργεντινή: οι παίκτες ζήτησαν να ...αναλάβουν την εθνική
Η εμπιστοσύνη στον Χόρχε Σαμπαόλι από τους παίκτες έχει χαθεί, αλλά ενημερώθηκαν σε συνάντηση με την ομοσπονδία, ότι η απομάκρυνσή του δεν είναι δυνατή για οικονομικούς λόγους, αφού το συμβόλαιό είναι μέχρι το 2022 και θα πρέπει να αποζημιωθεί με 16 εκατομμύρια.

Μάλιστα, μετά από αυτή την εξέλιξη, ζήτησαν από την ομοσπονδία αφού δεν μπορεί να τον απομακρύνει, να τον παροπλίσει, να τον βάλει στη γωνία, αφήνοντας στους παίκτες τις αποφάσεις για την ενδεκάδα, την προπόνηση και ότι αφορά την εθνική ομάδα.

Ο Κλαούντιο Τάπια, από την πλευρά του, αναγνώρισε υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα δύο μέρη. Για μια στιγμή φάνηκε να υποστηρίζει την… εξέγερση, αλλά τελικά αποφάσισε την παραμονή του Χόρχε Σαμπαόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου