Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Χάος στην Αργεντινή: οι παίκτες ζήτησαν να ...αναλάβουν την εθνική

Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018Ημέρες χάους ζει η Αργεντινή, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη χώρα της Νότιας Αμερικής. Σύμφωνα με αυτά οι παίκτες ζήτησαν από την ομοσπονδία νa μην τους καθοδηγήσει ο Χόρχε Σαμπάολι στο τελευταίο παιχνίδι με την Νιγηρία, αλλά ο πρόεδρός Κλαούντιο Τάπια επιβεβαίωσε την παραμονή του.
Χάος στην Αργεντινή: οι παίκτες ζήτησαν να ...αναλάβουν την εθνική
Η εμπιστοσύνη στον Χόρχε Σαμπαόλι από τους παίκτες έχει χαθεί, αλλά ενημερώθηκαν σε συνάντηση με την ομοσπονδία, ότι η απομάκρυνσή του δεν είναι δυνατή για οικονομικούς λόγους, αφού το συμβόλαιό είναι μέχρι το 2022 και θα πρέπει να αποζημιωθεί με 16 εκατομμύρια.

Μάλιστα, μετά από αυτή την εξέλιξη, ζήτησαν από την ομοσπονδία αφού δεν μπορεί να τον απομακρύνει, να τον παροπλίσει, να τον βάλει στη γωνία, αφήνοντας στους παίκτες τις αποφάσεις για την ενδεκάδα, την προπόνηση και ότι αφορά την εθνική ομάδα.

Ο Κλαούντιο Τάπια, από την πλευρά του, αναγνώρισε υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα δύο μέρη. Για μια στιγμή φάνηκε να υποστηρίζει την… εξέγερση, αλλά τελικά αποφάσισε την παραμονή του Χόρχε Σαμπαόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου