Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

Πλήθος κόσμου για τον βασικό αντίπαλο του Ερντογάν στην Αγκυρα

Μουχαρέμ Ιντζέ

Πλήθος κόσμου για τον βασικό αντίπαλο του Ερντογάν στην Αγκυρα
Πανοραμική εικόνα της προεκλογικής συγκέντρωσης του Μουχαρέμ Ιντζέ, βασικού αντιπάλου του Ερντογάν, στην Αγκυρα.Πηγή: ANA
O Μουχαρέμ Ιντζέ, ο βασικός αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής, έδωσε την Παρασκευή το βράδυ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Αγκυρα «τελευταία ευκαιρία» στον απερχόμενο πρόεδρο της χώρας να τον αντιμετωπίσει σε τηλεμαχία. 
«Αύριο είναι η τελευταία νύχτα. Αν έχεις το θάρρος, αντιμετώπισέ με», είπε ο Ιντζέ, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, (CHP) ενώπιον αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί στην προεκλογική συγκέντρωση στην τουρκική πρωτεύουσα. 
«Αυτή είναι η τελευταία πρόταση που σου κάνω… Αν θέλεις, μπορώ ακόμη και ν’ ακυρώσω την προεκλογική μου συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη. Ελα, και αντιμετώπισέ με, ας έχουμε μια τηλεμαχία», είπε.
Ο Ιντζέ κατηγόρησε επίσης το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT για παραβίαση του συντάγματος καθώς δεν είναι αμερόληπτα στην κάλυψη της εκστρατείας.

«Το TRT αφιέρωσε 181 ώρες στον Ερντογάν και 15 ώρες στον Μουχαρέμ Ιντζέ», τόνισε.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου