Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Hellas in Fenway Park with the Red Sox tonight. Απόψε η Γιορτή του Ελληνισμού στο στάδιο Fenway - Red Sox


  

Απόψε η Βραδιά της Ελληνικής Κληρονομιάς στο Fenway Park – Red Sox
Framed 2011 Boston Red Sox Team LogoΑπόψε θα γίνει η γιορτή για τον Ελληνισμό και θα τιμηθεί ο Harry Agganis από την ομάδα μπέιζμπολ της Βοστώνης οι οποίοι σημειωτέον χθες “σάρωσαν” την ομάδα του Los Angeles me 9-1

Η Εκδήλωση θα αρχίσει στις 6:00 το βράδυ μέσα στο στάδιο με Ελληνικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα “Μητροπόλεως” Βοστώνης.
Η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων εφοδίασε με σημαίες το χορευτικό. Αναμένετε ότι απόψε θα είναι περί τους 3 χιλιάδες ομογενείς με Ελληνικές Σημαίες και σύμβολα του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου