Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Hellas in Fenway Park with the Red Sox tonight. Απόψε η Γιορτή του Ελληνισμού στο στάδιο Fenway - Red Sox


  

Απόψε η Βραδιά της Ελληνικής Κληρονομιάς στο Fenway Park – Red Sox
Framed 2011 Boston Red Sox Team LogoΑπόψε θα γίνει η γιορτή για τον Ελληνισμό και θα τιμηθεί ο Harry Agganis από την ομάδα μπέιζμπολ της Βοστώνης οι οποίοι σημειωτέον χθες “σάρωσαν” την ομάδα του Los Angeles me 9-1

Η Εκδήλωση θα αρχίσει στις 6:00 το βράδυ μέσα στο στάδιο με Ελληνικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα “Μητροπόλεως” Βοστώνης.
Η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων εφοδίασε με σημαίες το χορευτικό. Αναμένετε ότι απόψε θα είναι περί τους 3 χιλιάδες ομογενείς με Ελληνικές Σημαίες και σύμβολα του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου