Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Προπηλάκισαν τον Τσίπρα στο Λονδίνο: Προδότη, δώσε και την Κύπρο (βίντεο)

«Πούλησες τη Μακεδονία»

Προπηλάκισαν τον Τσίπρα στο Λονδίνο: Προδότη, δώσε και την Κύπρο (βίντεο)
Η στιγμή που ο έλληνας Πρωθυπουργός (επάνω) δέχεται τις αποδοκιμασίες από άτομα που βρίσκονται στο απέναντι πεζοδρόμιο (κάτω, στο κείμενο).
Στο στόχαστρο της λαϊκής οργής που ξεχειλίζει για τη συμφωνία των Πρεσπών με την ΠΓΔΜ βρέθηκε ο έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ακόμα και στη βρετανική πρωτεύουσα.
Ο Πρωθυπουργός δέχτηκε φραστική επίθεση σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα από συγκεντρωμένους έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.
Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής των Νέων στη βρετανική πρωτεύουσα, Γιάννης Ανδριτσόπουλος, τέσσερις Ελληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία, δώσε και την Κύπρο», ενώ άλλος, φωνάζοντας: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια», πέταξε κέρματα στο έδαφος.


Η επίθεση ήρθε λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο.


Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα για τη συνάντησή του αύριο Τρίτη με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου