Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Προπηλάκισαν τον Τσίπρα στο Λονδίνο: Προδότη, δώσε και την Κύπρο (βίντεο)

«Πούλησες τη Μακεδονία»

Προπηλάκισαν τον Τσίπρα στο Λονδίνο: Προδότη, δώσε και την Κύπρο (βίντεο)
Η στιγμή που ο έλληνας Πρωθυπουργός (επάνω) δέχεται τις αποδοκιμασίες από άτομα που βρίσκονται στο απέναντι πεζοδρόμιο (κάτω, στο κείμενο).
Στο στόχαστρο της λαϊκής οργής που ξεχειλίζει για τη συμφωνία των Πρεσπών με την ΠΓΔΜ βρέθηκε ο έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ακόμα και στη βρετανική πρωτεύουσα.
Ο Πρωθυπουργός δέχτηκε φραστική επίθεση σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα από συγκεντρωμένους έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.
Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής των Νέων στη βρετανική πρωτεύουσα, Γιάννης Ανδριτσόπουλος, τέσσερις Ελληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία, δώσε και την Κύπρο», ενώ άλλος, φωνάζοντας: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια», πέταξε κέρματα στο έδαφος.


Η επίθεση ήρθε λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο.


Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα για τη συνάντησή του αύριο Τρίτη με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου