Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Προπηλάκισαν τον Τσίπρα στο Λονδίνο: Προδότη, δώσε και την Κύπρο (βίντεο)

«Πούλησες τη Μακεδονία»

Προπηλάκισαν τον Τσίπρα στο Λονδίνο: Προδότη, δώσε και την Κύπρο (βίντεο)
Η στιγμή που ο έλληνας Πρωθυπουργός (επάνω) δέχεται τις αποδοκιμασίες από άτομα που βρίσκονται στο απέναντι πεζοδρόμιο (κάτω, στο κείμενο).
Στο στόχαστρο της λαϊκής οργής που ξεχειλίζει για τη συμφωνία των Πρεσπών με την ΠΓΔΜ βρέθηκε ο έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ακόμα και στη βρετανική πρωτεύουσα.
Ο Πρωθυπουργός δέχτηκε φραστική επίθεση σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα από συγκεντρωμένους έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.
Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής των Νέων στη βρετανική πρωτεύουσα, Γιάννης Ανδριτσόπουλος, τέσσερις Ελληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία, δώσε και την Κύπρο», ενώ άλλος, φωνάζοντας: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια», πέταξε κέρματα στο έδαφος.


Η επίθεση ήρθε λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο.


Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα για τη συνάντησή του αύριο Τρίτη με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου