Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Μπήκαν στο μάτι του Πούτιν οι Σακίρι - Τζάκα

Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018Ρώσικα ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο πανηγυρισμός των Τζάκα, Σακίρι στο Ελβετία - Σερβία δεν θορύβησε μόνο τη FIFA. Αναστατώθηκε και το Κρεμλίνο με πρώτο και καλύτερο τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις.
Πληθαίνουν πλέον τα δημοσιεύματα εντός κι εκτός Ρωσίας που θέλουν τον πρόεδρο της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν να είναι πολύ ενοχλημένος από τον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ τους οι Γκρανίτ Τζάκα και Σερντάν Σακίρι στο Σερβία - Ελβετία.
Σύμφωνα με τα ρώσικα μίντια, ο Πούτιν θεώρησε πρόκληση να σχηματίσουν οι δύο ποδοσφαιριστές τον αλβανικό αετό, μπροστά στους Σέρβους. Ενώ παράλληλα θεωρεί πως πετάχτηκε στα... σκουπίδια ο λόγος του κατά την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αφορούσε την ειρήνη και την αρμονία μεταξύ των φιλάθλων.
Η Ρωσία και ο Πούτιν δίνουν... εξετάσεις στη διεξαγωγή του Μουντιάλ, καθώς δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό και πιστεύουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες μπορούν να πυροδοτήσουν αψιμαχίες μεταξύ των επισκεπτών.
Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση τίθεται και πολιτικό ζήτημα. Η Ρωσία είναι αντίθετη στην ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, όντας σύμμαχος στο συγκεκριμένο ζήτημα των Σέρβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου