Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Μπήκαν στο μάτι του Πούτιν οι Σακίρι - Τζάκα

Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018Ρώσικα ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο πανηγυρισμός των Τζάκα, Σακίρι στο Ελβετία - Σερβία δεν θορύβησε μόνο τη FIFA. Αναστατώθηκε και το Κρεμλίνο με πρώτο και καλύτερο τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις.
Πληθαίνουν πλέον τα δημοσιεύματα εντός κι εκτός Ρωσίας που θέλουν τον πρόεδρο της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν να είναι πολύ ενοχλημένος από τον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ τους οι Γκρανίτ Τζάκα και Σερντάν Σακίρι στο Σερβία - Ελβετία.
Σύμφωνα με τα ρώσικα μίντια, ο Πούτιν θεώρησε πρόκληση να σχηματίσουν οι δύο ποδοσφαιριστές τον αλβανικό αετό, μπροστά στους Σέρβους. Ενώ παράλληλα θεωρεί πως πετάχτηκε στα... σκουπίδια ο λόγος του κατά την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αφορούσε την ειρήνη και την αρμονία μεταξύ των φιλάθλων.
Η Ρωσία και ο Πούτιν δίνουν... εξετάσεις στη διεξαγωγή του Μουντιάλ, καθώς δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό και πιστεύουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες μπορούν να πυροδοτήσουν αψιμαχίες μεταξύ των επισκεπτών.
Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση τίθεται και πολιτικό ζήτημα. Η Ρωσία είναι αντίθετη στην ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, όντας σύμμαχος στο συγκεκριμένο ζήτημα των Σέρβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου