Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό (βίντεο)

Στην Καβάλα

Προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό (βίντεο)
Οι διαδηλωτές ακολούθησαν τον Γιώργο Παπαφιλίππου (φωτογραφία) από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι τη Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «προδότες».
Τις άγριες διαθέσεις τους έδειξαν στον βουλευτή Καβάλας Γιώργο Παπαφιλίππου, διαδηλωτές της Καβάλας, στην πλατεία Καπνεργάτη, που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για το Μακεδονικό.
Στο πλαίσιο της 5ης ημέρας διαμαρτυρίας πολιτών για τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ, μερίδα Καβαλιωτών επιτέθηκε φραστικά και προπηλάκισε τον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Παπαφιλίππου, που βρέθηκε το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.
Οι διαδηλωτές τον ακολούθησαν από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι τη Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «προδότες». Η παρουσία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε καταλυτική αφού δεν επέτρεψε στους διαδηλωτές να πλησιάσουν τον βουλευτή.



 Πηγή: kavalapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου