Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Δημοσκόπηση Pulse: Ανοίγει την ψαλίδα η ΝΔ – κατά της συμφωνίας με ΠΓΔΜ το 62%

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018Προβάδισμα 12,5 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ λαμβάνει 34% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5%. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή και Κίνημα Αλλαγής με 7,5%, ενώ το ΚΚΕ κινείται στο 6%. Εκτός Βουλής, βάσει της μέτρησης, μένουν τόσο οι ΑΝΕΛ (1,5%), όσο και η Ενωση Κεντρώων (2,5%).
Σημειώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να αυξάνει το ποσοστό της από το 32% στο 34% σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση (13-15 Μαΐου 2018) με τον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει στάσιμος στο 21,5%
Στην παράσταση νίκης, το 58% των ερωτηθέντων «βλέπει» επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και το 23% νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ερώτηση «ποιόν εκ των Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό», το 33% απαντά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και το 23% τον κ. Τσίπρα. «Κανέναν από τους δύο» απαντά το 37%.
Συμφωνία με ΠΓΔΜ
Οσον αφορά την αξιολόγηση της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, το 62% εμφανίζεται να έχει αρνητική γνώμη, με το 48% να την κρίνει σίγουρα αρνητικά και το 14% μάλλον αρνητικά. «Σίγουρα θετικά» απάντησε το 15% των ερωτηθέντων και «μάλλον θετικά» το 12%.
Ως προς την ανάλυση των ποσοστών ανά κομματική προτίμηση, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ την κρίνουν θετικά σε ποσοστό 51%, ενώ μεγάλη συσπείρωση παρουσιάζουν στο συγκεκριμένο ερώτημα οι ψηφοφόροι της ΝΔ, μιας και σχεδόν 9 στους 10 (86%) εκφράζουν αρνητική άποψη. 
Eurogroup
Αναφορικά με τη συμφωνία του πρόσφατου Eurogroup στο Λουξεμβούργο, όπου οριοθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα μέτρα για το ελληνικό χρέος, το 49% την αξιολογεί αρνητικά (25% «μάλλον αρνητικά» και 24% «σίγουρα αρνητικά), ενώ το 37% θετικά (10% και 27% αντίστοιχα).
Συνολικά το 63% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι τα πράγματα στην Ελλάδα τους τελευταίους έξι μήνες οδεύουν προς λάθος κατεύθυνση (44% σίγουρα σε λάθος – 19% μάλλον σε λάθος). Το 28% δηλώνει ότι τα πράγματα οδεύουν στη σωστή κατεύθυνση (17% μάλλον σε σωστή, 11% σίγουρα σε σωστή).
Εκλογές
Ως προς το πότε οι πολίτες εκτιμούν ότι θα διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, το 51% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι οι κάλπες θα στηθούν το 2019 (25% το πρώτο εξάμηνο και 26% το δεύτερο, ως το τέλος της κυβερνητικής θητείας). Αντίθετα, το 38% «βλέπει» εκλογές εντός του 2018.
Online
    Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου