Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Αυτός είναι ο μακελάρης του Μέριλαντ, είχε διαμάχη με την εφημερίδα

Είχε υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Αυτός είναι ο μακελάρης του Μέριλαντ, είχε διαμάχη με την εφημερίδα
Ο Τζάροντ Ράμος (φωτογραφία), 38 χρονών από την πόλη Λόρερ του Μέριλαντ φέρεται ως ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στα γραφεία της εφημερίδας.
Μακροχρόνια διαμάχη με την εφημερίδα είχε ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στα γραφεία σύνταξης της Capital Gazette, στην Αννάπολι, την πρωτεύουσα της Πολιτείας Μέριλαντ των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την ίδια την εφημερίδα και άλλα μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον Τζάροντ Ράμος, 38 χρονών από την πόλη Λόρερ του Μέριλαντ.
Ο δράστης αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στην αστυνομία μετά τη σύλληψή του και χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να γίνει γνωστή η ταυτότητά του. 
Σύμφωνα μάλιστα με αξιωματικό της αστυνομίας, είχε σκόπιμα αλλοιώσει τα δακτυλικά αποτυπώματά του σε μια προσπάθεια ν' αποτρέψει τις αρχές από την άμεση αναγνώρισή του. Αργότερα, ωστόσο, ο υπαρχηγός της αστυνομίας Ουίλιαμ Κραμπφ αρνήθηκε αυτή την εκδοχή.
Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία του δράστη παρά μόνο ότι είναι περίπου 40 χρονών.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά του, αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι επρόκειτο για στοχευμένη ενέργεια και πως ο μακελάρης μπήκε στο κτίριο, «αναζητώντας τα θύματά του». Πέταξε καπνογόνο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι είχε δεχτεί απειλές δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πριν την επίθεση και η αστυνομία ερευνά κατά πόσον αυτές μπορεί να σχετίζονται με τον φερόμενο ως δράστη.
Ο Ράμος είχε μηνύσει την Capital Gazette και πρώην συντάκτη της για συκοφαντική δυσφήμιση χωρίς, ωστόσο, να κερδίσει την υπόθεση.
Σε λογαριασμό στο Twitter που φέρει τ’ όνομά του περιλαμβάνονται πολλές αναρτήσεις εναντίον της και λεπτομέρειες για τη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη μαζί της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου