Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Αυτός είναι ο μακελάρης του Μέριλαντ, είχε διαμάχη με την εφημερίδα

Είχε υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Αυτός είναι ο μακελάρης του Μέριλαντ, είχε διαμάχη με την εφημερίδα
Ο Τζάροντ Ράμος (φωτογραφία), 38 χρονών από την πόλη Λόρερ του Μέριλαντ φέρεται ως ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στα γραφεία της εφημερίδας.
Μακροχρόνια διαμάχη με την εφημερίδα είχε ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στα γραφεία σύνταξης της Capital Gazette, στην Αννάπολι, την πρωτεύουσα της Πολιτείας Μέριλαντ των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την ίδια την εφημερίδα και άλλα μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον Τζάροντ Ράμος, 38 χρονών από την πόλη Λόρερ του Μέριλαντ.
Ο δράστης αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στην αστυνομία μετά τη σύλληψή του και χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να γίνει γνωστή η ταυτότητά του. 
Σύμφωνα μάλιστα με αξιωματικό της αστυνομίας, είχε σκόπιμα αλλοιώσει τα δακτυλικά αποτυπώματά του σε μια προσπάθεια ν' αποτρέψει τις αρχές από την άμεση αναγνώρισή του. Αργότερα, ωστόσο, ο υπαρχηγός της αστυνομίας Ουίλιαμ Κραμπφ αρνήθηκε αυτή την εκδοχή.
Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία του δράστη παρά μόνο ότι είναι περίπου 40 χρονών.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά του, αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι επρόκειτο για στοχευμένη ενέργεια και πως ο μακελάρης μπήκε στο κτίριο, «αναζητώντας τα θύματά του». Πέταξε καπνογόνο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι είχε δεχτεί απειλές δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πριν την επίθεση και η αστυνομία ερευνά κατά πόσον αυτές μπορεί να σχετίζονται με τον φερόμενο ως δράστη.
Ο Ράμος είχε μηνύσει την Capital Gazette και πρώην συντάκτη της για συκοφαντική δυσφήμιση χωρίς, ωστόσο, να κερδίσει την υπόθεση.
Σε λογαριασμό στο Twitter που φέρει τ’ όνομά του περιλαμβάνονται πολλές αναρτήσεις εναντίον της και λεπτομέρειες για τη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη μαζί της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου