Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Αυτός είναι ο μακελάρης του Μέριλαντ, είχε διαμάχη με την εφημερίδα

Είχε υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Αυτός είναι ο μακελάρης του Μέριλαντ, είχε διαμάχη με την εφημερίδα
Ο Τζάροντ Ράμος (φωτογραφία), 38 χρονών από την πόλη Λόρερ του Μέριλαντ φέρεται ως ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στα γραφεία της εφημερίδας.
Μακροχρόνια διαμάχη με την εφημερίδα είχε ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στα γραφεία σύνταξης της Capital Gazette, στην Αννάπολι, την πρωτεύουσα της Πολιτείας Μέριλαντ των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την ίδια την εφημερίδα και άλλα μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον Τζάροντ Ράμος, 38 χρονών από την πόλη Λόρερ του Μέριλαντ.
Ο δράστης αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στην αστυνομία μετά τη σύλληψή του και χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να γίνει γνωστή η ταυτότητά του. 
Σύμφωνα μάλιστα με αξιωματικό της αστυνομίας, είχε σκόπιμα αλλοιώσει τα δακτυλικά αποτυπώματά του σε μια προσπάθεια ν' αποτρέψει τις αρχές από την άμεση αναγνώρισή του. Αργότερα, ωστόσο, ο υπαρχηγός της αστυνομίας Ουίλιαμ Κραμπφ αρνήθηκε αυτή την εκδοχή.
Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία του δράστη παρά μόνο ότι είναι περίπου 40 χρονών.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά του, αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι επρόκειτο για στοχευμένη ενέργεια και πως ο μακελάρης μπήκε στο κτίριο, «αναζητώντας τα θύματά του». Πέταξε καπνογόνο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι είχε δεχτεί απειλές δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πριν την επίθεση και η αστυνομία ερευνά κατά πόσον αυτές μπορεί να σχετίζονται με τον φερόμενο ως δράστη.
Ο Ράμος είχε μηνύσει την Capital Gazette και πρώην συντάκτη της για συκοφαντική δυσφήμιση χωρίς, ωστόσο, να κερδίσει την υπόθεση.
Σε λογαριασμό στο Twitter που φέρει τ’ όνομά του περιλαμβάνονται πολλές αναρτήσεις εναντίον της και λεπτομέρειες για τη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη μαζί της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου