Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Σούπερ Λίγκα: Πρωτάθλημα με 14 ομάδες - Η απάντηση Βασιλειάδη

 Σάββατο, 30 Ιουνίου, 2018

Η Σούπερ Λίγκα θέλει να συζητήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη το θέμα του πρωταθλήματος με 14 ομάδες. Το ΔΣ του συνεταιρισμού στη συνεδρίαση της Παρασκευής, απέρριψε την πρόταση για πρωτάθλημα με 12 ΠΑΕ που κατέθεσε ο υφυπουργός. Θυμίζουμε ότι έχει δηλώσει ότι δεν δέχεται άλλη πρόταση πέραν από αυτή που έχει καταθέσει.

Η απόφαση για 14 ομάδες είναι ομόφωνη όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας. «Το περιβάλλον του Βασιλειάδη, αυτό που του εισηγήθηκε την ιστορία αυτή αρχικά με 20 και μετά με 10 και με 12 ομάδες, είναι εκτός της ποδοσφαιρικής λογικής. Αν απορριφτεί το πλάνο από τον Γ. Βασιλειάδη θα προχωρήσουμε με 16 και θα δούμε τι θα κάνουμε με τις άστεγες ΠΑΕ».

Επίσης έκανε γνωστό, ότι για την περίοδο 2019-20 η πρόταση προβλέπει για πρωτάθλημα Super League 2 με 12 ομάδες ενώ όσον αφορά τη Γ’ Εθνική θα αποφασίσει η ΕΠΟ, για την ονομασία και τον αριθμό των ομάδων. 

«Δεν απορρίψαμε την πρόταση του υφυπουργού, τη δεχθήκαμε. Είπαμε ναι στη μείωση» τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας Βαγγέλης Μπαταγιάννης και συμπλήρωσε… «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην ανώτερη του μορφή, αποφάσισε για την περίοδο 2019-20 να μειώσει τις ομάδες σε 14. Το πώς θα γίνει η μείωση θα το αποφασίσει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Θα προσέλθουμε στον υπουργό, θα ζητήσουμε διευκρινήσεις γι’ αυτά που μας έχει πει, θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει συναίνεση και να προχωρήσουμε. Δεχόμαστε την πρόταση για τρεις κατηγορίες και θέλουμε επιπλέον διευκρινήσεις.
Θα κάνουμε και διάφορες άλλες μεταρρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία και την ποιότητα του ποδοσφαίρου. Είναι αποφασισμένες οι ομάδες της Super League να αναβαθμίσουμε το προϊόν και να προχωρήσουμε σε ένα πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα. Είναι ειλλημένη απόφαση…»

Ο πρόεδρος της Λίγκας ρωτήθηκε τι θα κάνει ο συνεταιρισμός αν πάρει αρνητική απάντηση.«Ίσα, ίσια που εμείς συμφωνήσαμε με την άποψη του κ. Βασιλειάδη και προχωρήσαμε σε μείωση των ομάδων. Δεχθήκαμε τις τρεις κατηγορίες, έχουμε ως σκέψη να δεχθούμε να διοργανώσουμε τις δύο κατηγορίες και την άλλη η ΕΠΟ. Δεν θα έχει λόγο να μην δεχθεί την πρόταση μας. Αν δεν πηγαίναμε σε μείωση, θα μπορούσα να το πω» είπε.

Η απάντηση Βασιλειάδη 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε επιστολή  στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Λίγκας, Βασίλη Γκαγκάτση, με την οποία ενημερώνει τον συνεταιρισμό ότι δεν υπάρχει τίποτα πλέον για να διαπραγματευτούν, καθώς έχουν απορρίψει την πρόταση του. Πάντως δέχτηκε να γίνει συνάντηση τη Δευτέρα.    

Στην επιστολή αναφέρει: 
«Έλαβα γνώση του αιτήματός σας προς συνάντηση. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας αντιπαρέρχομαι τα όσα προσβλητικά έχουν διαρρεύσει από τη συνεδρίαση του οργάνου σας περί εκβιασμών κτλ.

Η πρόταση που σας μετέφερα την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και την οποία συζητήσαμε εκτενώς, ήταν σαφής και εντός συγκεκριμένου πλαισίου. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γεγονός απολύτως σεβαστό στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου. Ελπίζω ότι αντίστοιχα σεβαστό γίνεται και το γεγονός ότι το πλαίσιο, για οποιαδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο αρωγή εκ μέρους της Πολιτείας, γίνεται με τους όρους που η ίδια ορίζει.

Υπό αυτό το πρίσμα, μολονότι δεν μπορώ να βρω τον λόγο μιας νέας συνάντησης, αποδέχομαι το αίτημά σας και σας καλώ στα γραφεία της ΓΓΑ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, για να με ενημερώσετε και επίσημα για την απόρριψη της προτάσεώς μου.»
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου