Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Το Μαξίμου βλέπει σχέδιο αποστασίας από συμφέροντα και Μητσοτάκη


Τετάρτη, 27 Ιουνίου, 2018

Σχέδιο νέας αποστασίας «βλέπει» η κυβέρνηση μετά την αποχώρηση Λαζαρίδη, καλώντας τον να παραδώσει την έδρα.
Όπως αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης:
«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας
Είναι προφανές το γιατί. 
Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη.
Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν.
Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.
Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».
ΝΔ για σενάρια αποστασίας: Συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν και είναι σε πανικό
Απάντηση στα σενάρια αποστασίας που διοχέτευσαν κυβερνητικοί κύκλοι μετά την παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη των ΑΝΕΛ, έδωσε η Νέα Δημοκρατία.
«Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη
Λέγεται, ότι κατά τη στιγμή που παρέδωσε την επιστολή της ανεξαρτητοποίησης στα γραφεία της ΚΟ των ΑΝΕΛ στη Βουλή επικράτησε μεγάλη ένταση, με τις φωνές να ακούγονται μέχρι έξω.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ανέφερε ως λόγο ανεξαρτητοποίησής του το σκοπιανό, λέγοντας ότι δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος η συνείδησή του.
Αμέσως, οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας τον καλούσαν να παραδώσει την έδρα του, διαφορετικά, όπως ανέφεραν θα κατατάσσεται στην κατηγορία των αποστατών.
Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Κοντονής πριν καν ανακοινωθεί η ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη είπε πως Μητσοτάκης και ΝΔ έχουν εκπονήσει σχέδιο να πέσει η κυβέρνηση πριν τις 21 Αυγούστου.  
Σημείωση: Δηλαδή, "όταν είναι παχιές οι μύγες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου