Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Οργή κατά Κουρουμπλή για το Μακεδονικό: Προδότη, η συντριβή έρχεται

Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018

H οργή των πολιτών για το Μακεδονικό, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, συνεχίζεται. Στόχος αυτή τη φορά ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος στις Σέρρες και στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελεύθερωση της πόλης.
Όταν ο υπουργός Ναυτιλίας κατέθεσε στεφάνι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον χώρο που ήταν στημένη η εξένδρα των επισήμων για την παρέλαση που θα ακολουθούσε, κάτοικοι της πόλης ξέσπασαν. «Προδότες, προδότη, ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για τριάντα αργύρια, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.
Οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν από την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Παναγιώτη Κουρουμπλή, αλλά και αυτό της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταμπουλή, και συνεχίστηκαν όση ώρα εκείνος κατέθετε στεφάνι για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. Λίγο μετά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατευθύνθηκε προς την εξέδρα των επισήμων, όμως οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και η αστυνομία αναγκάστηκε να λάβει μέτρα και να περιορίσει τους διαμαρτυρόμενους, σε ένα μέρος της πλατείας.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής λίγο αργότερα προκάλεσε τους πάντες να μάθουν την ιστορία της οικογένειάς του, ενώ μίλησε για οργανωμένες «ομάδες» που προκαλούν αυτό το κλίμα, χωρίς πάντως να τις κατονομάσει.
O ίδιος είπε ότι η συμφωνία για το Μακεδονικό αποκόπτει από τα ζητήματα του αλυτρωτισμού, κι ότι αποκόπτει από τα αρχαία σύμβολα της Μακεδονίας. Ανέφερε επίσης ότι κανείς δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο πατριώτης ενώ ζήτησε νηφαλιότητα και σύνεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου