Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Οργή κατά Κουρουμπλή για το Μακεδονικό: Προδότη, η συντριβή έρχεται

Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018

H οργή των πολιτών για το Μακεδονικό, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, συνεχίζεται. Στόχος αυτή τη φορά ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος στις Σέρρες και στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελεύθερωση της πόλης.
Όταν ο υπουργός Ναυτιλίας κατέθεσε στεφάνι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον χώρο που ήταν στημένη η εξένδρα των επισήμων για την παρέλαση που θα ακολουθούσε, κάτοικοι της πόλης ξέσπασαν. «Προδότες, προδότη, ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για τριάντα αργύρια, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.
Οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν από την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Παναγιώτη Κουρουμπλή, αλλά και αυτό της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταμπουλή, και συνεχίστηκαν όση ώρα εκείνος κατέθετε στεφάνι για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. Λίγο μετά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατευθύνθηκε προς την εξέδρα των επισήμων, όμως οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και η αστυνομία αναγκάστηκε να λάβει μέτρα και να περιορίσει τους διαμαρτυρόμενους, σε ένα μέρος της πλατείας.








Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής λίγο αργότερα προκάλεσε τους πάντες να μάθουν την ιστορία της οικογένειάς του, ενώ μίλησε για οργανωμένες «ομάδες» που προκαλούν αυτό το κλίμα, χωρίς πάντως να τις κατονομάσει.
O ίδιος είπε ότι η συμφωνία για το Μακεδονικό αποκόπτει από τα ζητήματα του αλυτρωτισμού, κι ότι αποκόπτει από τα αρχαία σύμβολα της Μακεδονίας. Ανέφερε επίσης ότι κανείς δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο πατριώτης ενώ ζήτησε νηφαλιότητα και σύνεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου