Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Οργή κατά Κουρουμπλή για το Μακεδονικό: Προδότη, η συντριβή έρχεται

Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018

H οργή των πολιτών για το Μακεδονικό, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, συνεχίζεται. Στόχος αυτή τη φορά ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος στις Σέρρες και στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελεύθερωση της πόλης.
Όταν ο υπουργός Ναυτιλίας κατέθεσε στεφάνι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον χώρο που ήταν στημένη η εξένδρα των επισήμων για την παρέλαση που θα ακολουθούσε, κάτοικοι της πόλης ξέσπασαν. «Προδότες, προδότη, ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για τριάντα αργύρια, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.
Οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν από την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Παναγιώτη Κουρουμπλή, αλλά και αυτό της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταμπουλή, και συνεχίστηκαν όση ώρα εκείνος κατέθετε στεφάνι για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. Λίγο μετά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατευθύνθηκε προς την εξέδρα των επισήμων, όμως οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και η αστυνομία αναγκάστηκε να λάβει μέτρα και να περιορίσει τους διαμαρτυρόμενους, σε ένα μέρος της πλατείας.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής λίγο αργότερα προκάλεσε τους πάντες να μάθουν την ιστορία της οικογένειάς του, ενώ μίλησε για οργανωμένες «ομάδες» που προκαλούν αυτό το κλίμα, χωρίς πάντως να τις κατονομάσει.
O ίδιος είπε ότι η συμφωνία για το Μακεδονικό αποκόπτει από τα ζητήματα του αλυτρωτισμού, κι ότι αποκόπτει από τα αρχαία σύμβολα της Μακεδονίας. Ανέφερε επίσης ότι κανείς δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο πατριώτης ενώ ζήτησε νηφαλιότητα και σύνεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου